Vargoterm – pouzdani sustav tlačnih cijevi i spojeva osmišljen za upotrebu u sanitarnom području
29.09.2024.
TECE nudi rješenja za uređenje male kupaonice
02.10.2024.
Vargoterm – pouzdani sustav tlačnih cijevi i spojeva osmišljen za upotrebu u sanitarnom području
29.09.2024.
TECE nudi rješenja za uređenje male kupaonice
02.10.2024.

Vargon časti kroasanima sve Članove PETklub-a

Jeste li član PETklub-a? Ako niste, sada je pravo vrijeme da postanete jer Petrokov, u suradnji s Vargon-om organizira poseban doručak svakog petka od 7 do 9 sati u svim Petrokov poslovnicama!

 

Ako volite dobar kroasan ovo je prilika koju ne smijete propustiti. PETklub članovi uživaju u besplatnom kroasanu kojeg omogućuje Vargon, a sve u znak zahvalnosti za vašu vjernost i podršku.

Zašto ne propustiti ovaj doručak?

  1. Besplatni kroasani: Uživajte u hrskavim, svježe pečenim kroasanima koji će vam uljepšati početak radnog dana. Nema boljeg načina za započeti petak nego uz besplatan kroasana.
  1. Duženje s kolegama i prijateljima: kroasan je sjajna prilika da se povežete s ostalim članovima PETklub-a, razmijenite iskustva i informirate se o novostima u svijetu građevinskih materijala.
  1. Zahvala na Vašoj vjernosti: Petrokov i Vargon žele vam zahvaliti na podršci i povjerenju, a što je bolji način od kroasana? Ova inicijativa naglašava važnost dugoročne suradnje s klijentima i partnerima.

Ako već niste član PETklub-a, prijava je jednostavna i brza. Posjetite najbližu poslovnicu Petrokova i saznajte sve o prednostima članstva. Ako ste već član, samo se pojavite svakog petka od 7 do 9 sati i uživajte u svom besplatnom kroasanu.

 

Ne propustite ovu sjajnu priliku! Uz besplatne kroasane, petak postaje vaš omiljeni dan u tjednu. Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju svakog petka u Petrokov poslovnicama.

Zahvaljujemo Vargonu na ovoj sjajnoj inicijativi i častimo sve PETklub članove besplatnim doručkom. Vidimo se uskoro!