Sadržaj na Internet stranicama www.petrokov.hr zaštićen je autorskim pravima.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Internet stranica www.petrokov.hr, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Internet stranicama www.petrokov.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka PETROKOV d.o.o. (dalje u tekstu PETROKOV).  Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim Internet stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih Internet stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih Internet stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih Internet stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. PETROKOV se u potpunosti odriču svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih Internet stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih Internet stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih Internet stranica.

Ove Internet stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

Predstavljene cijene variraju ovisno o tržišnim tečajevima i trenutnim akcijskim popustima, prikaz cijena je samo informativnog karaktera. Cijene su prikazane u maloprodajnim vrijednostima s uračunatim PDV-om.

PETROKOV zadržava pravo izmjene sadržaja ove Internet stranice te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Internet stranice www.petrokov.hr koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se našim posjetiteljima mogla pružiti usluga korištenja Internet stranice s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj Internet stranica i koje Internet preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika Internet stranica www.petrokov.hr samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim Internet stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi Internet stranicama. Automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, Internet stranice www.petrokov.hr prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika Internet stranica www.petrokov.hr u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: https://policies.google.com/privacy

Korisnik Internet stranica www.petrokov.hr uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg Internet-preglednika. PETROKOV isključuju svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja Internet stranica www.petrokov.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem Internet stranica www.petrokov.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući i Politiku Privatnosti te mogućnostima u vezi s kolačićima.

PETROKOV se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih Internet stranica. PETROKOV može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi u kontakt formi, a navedene podatke koristiti ćemo isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga na zadovoljstvo korisnika. PETROKOV se obvezuju da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

PETROKOV zadržava pravo izmjene sadržaja ove Internet stranice te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

PETROKOV zadržavaju pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni.