PETROKOV ČLANICA EDT-A

Tvrtka Petrokov je sa 01.01.2019 postala članicom EDT-a (Svjetsko udruženje veletrgovaca). Najveća organizacija u Europi koja zastupa neovisne veleprodajne tvrtke. Njezina osnovna djelatnost je u području sanitarnih, instalacijskih i grijaćih proizvoda.

Već 40 godina CONCEPT je njihov brand za sanitarne i grijaće proizvode koji su isključivo rezervirani, osmišljeni i izrađeni za tržište Europe. CONCEPT proizvodi pokrivaju širok raspon od sanitarne opreme do keramičkih i akrilnih proizvoda, od instalacije i grijanja do namještaja i pribora. Prvoklasna kvaliteta i proizvodnja certificiranih europskih proizvođača.

Od ovog članstva Petrokov očekuje razmjenu iskustava sa svjetskim veletrgovcima, dobit će pristup robi koje nema na tržištu Hrvatske što će nam omogućiti da se diferenciramo od drugih, imati nabolje cijene proizvoda koje ćemo odabrati za plasiranje na naše tržište i time postati zanimljiviji našim sadašnjim i budućim kupcima.

Što predstavlja EDT?
Svi njihovi dioničari predstavljaju tradicionalne veleprodajne tvrtke i svi surađuju samo s vodoinstalaterima i instalaterima. Time snažno podupiru visoku kvalitetu izrade.

EDT je osnovan 1992. godine, trenutno je aktivan u 14 zemalja i s 1000 nezavisnih veletrgovaca. 2021. godine EDT postaje globalna organizacija širenjem na tržišta Sjeverne Amerike i Australije.