PETROKOV ČLANICA EDT-A

Tvrtka Petrokov je sa 01.01.2019 postala članicom EDT-a ( Europsko udruženje veletrgovaca). Najveća organizacija u Europi koja zastupa neovisne veleprodajne tvrtke. Njezina osnovna djelatnost je u području sanitarnih, instalacijskih i grijaćih proizvoda.

Već 40 godina CONCEPT je njihov brand za sanitarne i grijaće proizvode koji su isključivo rezervirani, osmišljeni i izrađeni za tržište Europe. CONCEPT proizvodi pokrivaju širok raspon od sanitarne opreme do keramičkih i akrilnih proizvoda, od instalacije i grijanja do namještaja i pribora. Prvoklasna kvaliteta i proizvodnja certificiranih europskih proizvođača.

Od ovog članstva Petrokov očekuje razmjenu iskustava sa veletrgovcima u Europi, dobit će pristup robi koje nema na tržištu Hrvatske što će nam omogućiti da se diferenciramo od drugih, imati nabolje cijene proizvoda koje ćemo odabrati za plasiranje na naše tržište i time postati zanimljiviji našim sadašnjim i budućim kupcima.

Što predstavlja EDT?
Svi njihovi dioničari predstavljaju tradicionalne veleprodajne tvrtke i svi surađuju samo s vodoinstalaterima i instalaterima. Time snažno podupiru visoku kvalitetu izrade.

EDT je osnovan 1992. godine, trenutno je aktivan u 14 zemalja i s 1000 nezavisnih veletrgovaca.