Akcija maloprodaja

AKCIJA NA DUBAI SLAVINE

Ako ste u potrazi za novom slavinom ili jednostavno želite osvježiti prostor kupaonice novim setom slavina, svratite do Petrokov poslovnica i istražite ponudu Dubai slavina u modernim završnim obradama crne boje s detaljima u krom ili rose gold boji, a za vječne klasičare, tu je i kromirana verzija u setu za cijelu kupaonicu.

AKCIJA NA GROHE TERMOSTATSKE TUŠ SISTEME

Istražite ponudu termostatskih tuševa Grohe za još ugodnije tuširanje. Akcija traje do isteka zaliha.

AKCIJA NA BERGEN KLIMA UREĐAJE

Preduhitrite vrućine i osigurajte si kvalitetan klima uređaj po super akcijskim cijenama! Ponudu potražite u Petrokov poslovnicama. Akcija traje do isteka zaliha.

AKCIJA NA BAMBOO SERIJU KUPAONSKIH DODATAKA

Uljepšajte svoj kutak kupaonice s novom Bamboo linijom proizvoda za kupaonicu, sada na promotivnoj akciji u Petrokov poslovnicama! Akcija traje do isteka zaliha.

AKCIJA PLOČICA DO 31.7.

Iskoristite do -30% popusta na odabrane ProConcept, EuroFly i Colorker Dhara pločice u Petrokov poslovnicama. Akcija traje do 31.7. ili do isteka zaliha.

VELIKA AKCIJA CENTROMETAL KOTLOVA

Iskoristite -25% popusta na odabrane Centrometal Kotlove u Petrokov poslovnicama. Akcija vrijedi na se vrste plaćanja i traje do isteka zaliha.

SUPER AKCIJA

Iskoristite super akcijske cijene na odabrane proizvode iz asortimana grijanja, hlađenja i sanitarija. Akcija traje od 21.2. do isteka zaliha u svim poslovnicama Petrokova. Vidimo se!

GLASS SET PASODOBLE STEAM + FINSKA SAUNA

GLASS PASODOBLE STEAM HAMMAM 100x140x215 KUTNA LIJEVA SA CHROMOTERAPIJOM I BLUETOOTH AUDIO SETOM

GLASS SAUNA "FINSKA" PASODOBLE 160x140x215

GLASS KADA "PEARL"

GLASS PEARL KADA fi 175 SAMOSTOJEĆA S KONSTRUKCIJOM I OBLOGOM OD BRONČANE ŠPAGE