Povodom obljetnice Petrokovih 30 godina poslovanja predstavljamo Vam Armacell!Armacell Petrokov

“Stvaramo razliku u cijelom svijetu”


Kao izumitelji fleksibilne pjene za izolaciju opreme i vodeći dobavljač inženjerskih pjena, Armacell je više od tvrtke koja se bavi izolacijom. Razvijamo inovativna i sigurna toplinska, zvučna i mehanička rješenja koja stvaraju održivu vrijednost za naše kupce. Naši proizvodi svakodnevno doprinose globalnoj energetskoj učinkovitosti, čineći promjene širom svijeta. Armacell se fokusira na izolacijske materijale za tehničku opremu, pjene visokih performansi za visokotehnološku i laganu primjenu i tehnologiju aerogel pokrivanja sljedeće generacije.
3135

Zaposlenika

100

Država

644

milijuna € neto prodaja

5000000

m³ instalacija zaštićeno


Ušteda resursa


Proizvodi

ArmaFlex®


Naš ArmaFlex proizvod proizveden je širom Armacell svijeta i prilagođen je lokalnim zahtjevima te se često kombinira s ostalim proizvodima u hibridna rješenja.

Akustična rješenja


Buka i vibracije sve više utječu na gradski život. Armacell rješenja za kontrolu zvučne udobnosti i vibracija poboljšavaju kvalitetu života stanovnika u gradu i putnika.

ArmaGel™


ArmaGel nove generacije izolacije na bazi aerogela otvara nove mogućnosti primjene i krajnjih tržišta u širokom spektru industrija.

ArmaForm®


ArmaForm su strukturne PET pjene, koje se koriste kao temeljni materijal u širokom rasponu kompozitnih sendvič struktura i izrađene su u potpunosti od recikliranih PET boca.

Dodaci


Kao nadopuna svojim vrhunskim izolacijskim proizvodima, Armacell svojim kupcima nudi širok raspon dodatnih materijala s vrhunskom vrijednosti.