Kako odabrati jačinu klime?
18.04.2024.
Dani otvorenih vrata 2024.
26.06.2024.
Kako odabrati jačinu klime?
18.04.2024.
Dani otvorenih vrata 2024.
26.06.2024.

ARMAL - tradicija u stvaranju najboljih rješenja u kupaonici

Armal asortiman osmišljen je za stvarni život i nove generacije sretnih obitelji.

Petrokov obitelji nedavno se pridružio i Armal, brand koji iza sebe ima 50-godišnju tradiciju u izradi slavina. Armal je kroz godine razvijao i asortiman za cjelokupno uređenje kupaonice pa tako uz popularne slavine nastavlja svoj put kao kvalitetan brand kupaonskog namještaja i sanitarne opreme prepoznat u obiteljima diljem lijepe naše i šire.

Armal kupaonice

Najbolji izbor za uređenje vlastite spa zone

Za osobnu oazu koja odiše luksuzom, istančanim dizajnom, materijalima dugotrajne kvalitete i izradom bez greške - Armal namještaj dizajniram je za sve ljubitelje dobre kreacije i to u 17 različitih kolekcija.  Namijenjen je i primjenjiv za svačiji ukus i vrlo lako se prilagoditi prostornom uređenju.

Od elegantnih i luksuznih, do jednostavnih i minimalističkih elemenata, pretvorite svoju kupaonicu u predivan prostor za opuštanje. Uz namještaj, tu je i veći izbor štednih slavina za umivaonike koji dolaze s 10 godina garancije na samo srce – kartušu, veći izbor usponskih i podžbuknih tuševa u bojama će vas oboriti s nogu - od zagasite gun metal boje, crne matirane, luksuzne zlatne brušenog efekta do sofisticiranijih modela u nikal verziji ili klasičnoj kromiranoj.

Kreirajte svoju kupaonicu iz snova uz Armal.

Kupaonski namještaj Armal - moderni i uzbudljivi proizvodi za suvremenu kupaonicu

Kupaonski namještaj Armal - 20 različitih dekora u 17 serija pokrivaju široki raspon stilova i budžeta, a omogućuju niz zabavnih i pametnih rješenja.

Armal slavine s 10-godišnjim jamstvom

Kupaonicu ili kuhinju osvježite novom slavinom iz Armal asortimana. Pobrinuli smo se da izbor bude prilagođeniji našim kupcima, a dizajnom i završnim obradama primamljivije. Zato smo proširili paletu boja na zlatnu, crnu, gun metal, nikal i vječni klasik - kromirana. Pazimo i na štednju vode - te su određene serije slavina štedne. Prosječan protok vode sa standardnim kartušama kod slavina za umivaonik, bide i tuš kadu je min. 12 litara u minuti, a kod slavine za kadu je 19-21 litara u minuti.

Armal tuš kabine, vrata, stijene i paravani

Dolaze u više od 180 različitih kombinacija dimenzija i dizajna, te ćete ih lako kombinirati s tuš kadama ili modernim kanalicama svih oblika. Odaberite svoju idealnu kombinaciju dimenzija, vrsta stakla i boja profila.

ARMAL SERVIS

Sve upite vezano uz reklamaciju Armal proizvoda možete poslati na mail servisa servis@armal.hr  i na broj telefona 091 3375 730.

 

Armal asortiman potražite u najbližoj Petrokov poslovnici:

POSLOVNICA ZAGREB SV. KLARA

  • Mrkšina 52d, Sv.Klara, 10000 Zagreb, HR

POSLOVNICA ZAGREB RAVNICE

  • II Maksimirsko naselje 17, 10000 Zagreb, HR

POSLOVNICA ZAGREB ZAPAD

  • Ljubljanska avenija 1, 10000 Zagreb, HR

POSLOVNICA RIJEKA

  • Rubeši 54, 51215 Kastav (Rijeka), HR

POSLOVNICA SPLIT

  • Solinska 45, 21000 Split, HR

POSLOVNICA PULA

  • Santoriova ulica 15, 52100 Pula, HR

POSLOVNICA OSIJEK

  • Vinkovačka cesta 68a, 31000 Osijek, HR

POSLOVNICA ČAKOVEC

  • Josipa Kozarca 21, 40000 Čakovec, HR