Ostvarite veće uštede energije uz Grundfos MIXIT– rješenje za grijanje, hlađenje i ventilaciju
15.10.2024.
Ostvarite veće uštede energije uz Grundfos MIXIT– rješenje za grijanje, hlađenje i ventilaciju
15.10.2024.

Slavine sa 10 godina garancije

RUBI (najprodavanija Armal slavina)

ŠTEDNA SLAVINA, SA POTROŠNJOM OD SAMO 4,35 l/min.

Bogatstvo završnih obrada. S pet različitih završnih obrada naći ćete rješenje koje se odlično uklapa u svaki dizajn kupaonice. Uz Rubi slavine štedite vodu! Keramičke štedne kartuše srce su svake Rubi slavine, a s njima je smanjena potrošnja vode i to do 60% u odnosu na klasične slavine. Protok vode Rubi slavina za umivaonik je samo 4,35 l/min. COLD START opcija smanjuje potrošnju energije za zagrijavanje tople vode, a dvostupanjsko otvaranje omogućuje kontroliranje jačina mlaza vode.

BERIL

Luksuzne i elegantne komponente za moderan prostor

Ove luksuzne i elegantne komponente savršeno će upotpuniti svaki prostor u kojem želite istaknuti profinjen dizajn. Čiste linije i moderan minimalizam pružaju nenametljivu sofisticiranost, dok pažnja prema detaljima naglašava vrhunsku izradu. Idealne za svaki interijer, ove komponente donose sklad, stil i funkcionalnost, pretvarajući prostor u elegantnu oazu. Bezvremenski dizajn koji ne prolazi s trendovima, već ostavlja trajan dojam.

LAPIS

Sofisticirani dodir prošlih vremena

Meke linije prepoznatljive za dizajn ranijeg vremena unose u prostor jedinstvenu sofisticiranost. Elegantna brončana završna obrada dodatno naglašava retro šarm ovih komada, stvarajući savršen spoj vintage estetike i moderne profinjenosti. Chic Vintage elementi oplemenit će svaki interijer, unoseći toplinu i stil koji ne prolazi s vremenom, već ostavlja trajan i bezvremenski dojam.

OPAL

Profinjen oblik i štednja vode s Opal slavinama

Opal slavine kombiniraju profinjen oblik i elegantne linije za vitki, nenametljiv izgled, idealan za svaki moderan prostor. Dizajniran da ne preopterećuje prostor, ovaj model nudi ne samo estetsku eleganciju, već i funkcionalnost. Zahvaljujući keramičkim štednim kartušama, Opal slavine smanjuju potrošnju vode do 60% u odnosu na klasične slavine, s protokom od samo 6 l/min. Savršen izbor za one koji žele spojiti ekološku osviještenost s vrhunskim dizajnom.

SAFIR

jednostavnost i štednja u savršenom spoju

Safir slavine donose čiste ravne linije i minimalistički dizajn, s nježno zaobljenim detaljima za skladan i ugodan dojam u vašoj kupaonici. Dostupne u elegantnoj krom ili modernoj crnoj boji, savršeno će se uklopiti u bilo koji prostor. Uz keramičku kartušu koja osigurava štednju vode, Safir slavine smanjuju potrošnju na 5,89 l/min, pružajući ekološku učinkovitost bez kompromisa na stilu ili funkcionalnosti.

TOPAZ

klasika s modernim pomakom i štednjom vode

Uz profinjeni dizajn i četiri moderne završne obrade, Topaz slavine podižu svaku kupaonicu ili ugostiteljski prostor na višu razinu. Bilo da preferirate klasične ili suvremene detalje, Topaz nudi elegantna rješenja za svaki stil. Ove štedne slavine dolaze s keramičkom kartušom koja smanjuje potrošnju vode na samo 5,31 l/min, znatno niže od prosječnih 12 l/min. Birajte između 4 boje i završne obrade koje se savršeno uklapaju u svaki dizajn, bez kompromisa na učinkovitosti.

ONIKS

nježne zaobljene linije i štednja vode

Oniks slavine oduševit će ljubitelje drugačijeg dizajna, s elegantnim, zaobljenim linijama koje unose profinjenost i udobnost u svaki prostor. Zahvaljujući tankim i nježno oblikovanim ručkicama, korištenje slavine postaje posebno ugodno iskustvo. Dostupne u visokim i niskim varijantama za umivaonike, Oniks slavine omogućuju štednju vode uz keramičku kartušu, s protokom od samo 6 l/min, što je upola manje od klasičnih slavina s potrošnjom od 12 l/min.