TECE podno grijanjeSve je promišljeno, sve ispitano, sve odgovara!


U sustavima podnog grijanja, TECE je već dugi niz godina profesionalac: 80-ih godina prošlog stoljeća poduzeće je po prvi puta na tržište uvelo aluminijske spojne cijevi otporne na difuziju. Stoga je TECEfloor program rezultat desetljetnog iskustva na području podnog grijanja.
  • Površinsko grijanje i hlađenje za novogradnju i modernizaciju
  • Kompletan sustav već 30 godina
  • Zajamčena kompatibilnost svih komponenti
  • „Silver Line Quality“ (SLQ) - sigurnost provjerena prema DIN-u
  • Tehnički i vizualno zahtjevna rješenja

TECEfloor je kompletan sustav


Sastoji se od cijevi za grijanje, pribora za postavljanje, razdjelnika i regulatora.

TECEfloor daje prednost kvaliteti
Sve komponente su pažljivo odabrane i ispitane na 100%-tnu kompatibilnost.

Privlačna RTL kutija


Regulator temperature od stakla.

S novom RTL kutijom TECE na tržište donosi vizualno privlačan regulator podnog grijanja s pokrovom od stakla i aluminijskim dugmetom lijepog oblika. Zbog njezinog privlačnog dizajna i kompaktnih dimenzija, kutiju nije potrebno skrivati te ona može biti praktično postavljena u visini prekidača za svjetlo.

Konvencionalni limitatori temperature povratnog voda (RTL) su osobito prikladno oblikovani. Kod oblikovanja proizvoda često se premalo pažnje posvećuje dizajnu. Stoga se oni često montiraju skriveni u blizini poda – što baš i nije praktično za rukovanje. S RTL-kutijom za TECEfloor TECE išao je drugim putem: i ona stvarno dobro izgleda! Stakleni pokrov debljine svega 7 mm dostupan je po izboru u crnoj ili bijeloj boji.