Ideje za kupaonicu koje će uljepšati svaki dom


Tražite li sjajne ideje za svoju kupaonicu iz snova? Gradite li novu kupaonicu ili renovirate staru? Volite li trendove i želite li među vrhunskim kupaonicama potražiti nešto za uređenje svoje? Onda ste na pravom mjestu.

Pratite uzbudljive ideje i koncepte koje su za tvrtku Hansgrohe osmislili renomirani dizajneri. Pridružite nam se na putu oko svijeta – u posjetima najljepšim građevinskim projektima s tuševima, miješalicama i sustavima za tuširanje marke Hansgrohe. Doznajte gdje možete uživo doživjeti naše proizvode bez putovanja. Svakom savršenom planu prethodi dobra ideja. Nadahnite se!

Tvrtka Hansgrohe piše priče o dizajnu


Tvrtka Hansgrohe svakodnevno razvija kreativne ideje. Hansgrohe povezuje uspješne svjetske dizajnere i organizira radionice s renomiranim kreativcima i projektantima koji razvijaju vizije kupaonica budućnosti. Ovakvim pristupom i povjerenjem u kreativni proces svojih suradnika tvrtka Hansgrohe SE je u posljednjih nekoliko godina osvojila više od 300 međunarodnih nagrada.

Dizajn kupaonica iz pera dizajnera svjetskog glasa


Niz najuspješnijih svjetskih dizajnera radi za tvrtku Hansgrohe SE.

Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola i Ronan i Erwan Bouroullec ubrajaju se među 25 vodećih dizajnera. Njihova kreativnost otvorila je novi pogled na dizajn kupaonice i wellness i pokrenula brojne tehničke inovacije. Nisu bez razloga naše miješalice, tuševi i sustavi za tuširanje u međuvremenu dobili više od 300 međunarodno priznatih nagrada i uvijek iznova definiraju trendove.