Grohe

NAPRAVLJENA DA ODGOVARA OBLIKOM I FUNKCIJOM
Vrhunska reputacija GROHE za inovativnost dizajna i kvalitetu sada se može prenijeti na svaki element vaše kupaonice s novim kolekcijama GROHE Keramike. Oslanjajući se na GROHE povijest inženjerske stručnosti i znanja o sanitarnoj opremi naše matične tvrtke LIXIL, GROHE Keramika nudi vrhunski stil, performanse i izdržljivost, što olakšava dizajn kupaonice koja se uklapa u koherentnu, besprijekornu cjelinu. Od umivaonika različitih veličina do bidea i toaleta naći ćete cijeli izbor keramičkih opcija za kupaonice, sve izrađene od najkvalitetnijih materijala i s GROHE pečatom kvalitete.

CUBE CERAMIC
Izraz jasnog stila Pobjegnite na trenutak od užurbanog, kozmopolitskog života i uživajte u osnovama. Snažne, minimalističke linije zadivljujuće kolekcije CUBE CERAMIC oličenje su decentnog, suvremenog luksuza u kupaonici. Svaki proizvod ove kolekcije je profinjen, oblikovan prema čistim, jasnim linijama kocke. Dinamični oblici i glatke površine odišu bezbrižnošću i savršene su za dizajn moderne kupaonice koja u vaš dan unosi osjećaj mira i jasnoće.

ESSENCE
Ljepota u svojem najčišćem obliku Ovo su kvalitete koje čine Essence. Sa svime što trebate za stvaranje prostora za opuštanje i razmišljanje – od umivaonika i WC školjki do samostojećih kadi - ova Essence kolekcija je savršena za one koji žele kućni spa stil kupaonice. Elegantni profili Essence kolekcije i prirodne linije su savršene za stvaranje opuštajućeg prostora i daje cijeloj kupaonici prostor za disanje. Vratei se unatrag na osnove, Essence daje jednostavan, primamljiv dizajn s inovativnim značajkama u kojima ćete uživati svakodnevno.

EURO CERAMIC
U skladu s mojim stilom života Dizajnirajte kupaonicu koja je u potpunosti u skladu s vašim stilom i vašim životom s GROHE Euro Ceramic kolekcijom. Prepoznatljivi oblici i raznolikost veličina obuhvaćeni Euro Ceramic asortimanom sanitarne opreme čine dizajniranje praktične i udobne kupaonice lakšim nego ikad. Izrađen od najfinijih materijala i dizajniran s obzirom na vaš životni stil, Euro Ceramic ima sve što vam treba za zabavnu i funkcionalnu kupaonicu u kojoj može uživati cijela obitelj. Još bolje, prepoznatljiv stil Euro Ceramic dostupan je po razumnoj i atraktivnoj cijeni.

BAU CERAMIC
Raznolikost za moderan život Svestrani i prilagodljivi, GROHE Bau Ceramic asortiman kupaonskih sanitarnih proizvoda unosi podcijenjeni stil u sheme stambenih kupaonica, jednako dobro kao što savršeno odgovara hotelskim i uredskim projektima. S nježnim i okruglim oblicima Bau Ceramic nudi suptilan stil i moderan osjećaj kroz svaki komad u asortimanu - od umivaonika do WC-a, bidea do pisoara. To znači da ne može biti lakše stvoriti skladan, profesionalan izgled Vaše kupaonice, gdje će svaki element biti savršeno uravnotežen. GROHE-ov potpis kvalitete je također vidljiv jer je Bau Ceramic izrađen od najfinijih materijala i dizajnirana za udobnost i performanse.

GROHE SENSIA ARENA PAMETNA ŠKOLJKA
Dajte novo značenje osobnoj higijeni pomoću kupaonske školjke GROHE Sensia Arena glatkog dizajna i tehnologijom samostalnog čišćenja Otkrijte potpuno novu razinu profinjene osobne njege i higijene s ovom inovativnom pametnom školjkom koja kombinira funkcije WC školjke i bidea. Moderna i tehnološki napredna, sadrži dvije zasebne glave za samostalno čišćenje s opcijama oscilirajućeg i masažnog uzorka raspršivanja kojima možete podesiti položaj, tlak i temperaturu te funkciju sušenja toplim zrakom. Odlazak u toalet zadovoljstvo je uz značajke koje uključuju automatsko podizanje daske i poklopca školjke te snažno ispiranje koje čisti cijelu unutarnju površinu. Dizajnirana kako bi bila potpuno higijenska i jednostavna za čišćenje, školjka za bide koristi funkciju uvlačenja mirisa za pročišćavanje zraka, dok napredni keramički slojevi HyperClean and AquaCeramics odbijaju prljavštinu, kamenac, bakterije i 99% klica. Dizajn viseće školjke čistih linija savršeno se uklapa u moderne kupaonice, a zbog njezinih glatkih linija prljavština se nigdje neće primiti. Pomoću bočne upravljačke ploče, daljinskog upravljača ili aplikacije za pametne telefone možete upravljati i programirati školjku GROHE Sensia Arena te joj prepustiti osvježavanje vaše kupaonice.