Easy Drain predstavlja linearni sustav za odvodnju u kupaonicama.
Kao važan dio kupaonice Easy Drain daje idealan primjer kako jednostavnost čini stvari lijepima. Ako ne želite da Vam u kupaonici tuš kada ili napravljeni prag koji sprječava da voda poplavi kupaonicu stvaraju neugodnu prepreku, Easy Drain je rješenje za Vas. Svojim oblikom i dizajnom Easy Drain nudi rješenje za apsolutno sve situacije u kupaonici.
Postoji mogućnost da će Vas, u svojem interesu, keramičar savjetovati da ne koristite pločice velikog formata na podu kupaonice, a instalater da imate odvod u kupaonici na mjestu na kojem Vi to ne želite.
Uz Easy Drain kanalice u tuš kabini potreban je samo jedan i to minimalan pad od 0,5% što će keramičarima olakšat će posao. Također rezanje i postavljanje pločica na podu kupaonice neće predstavljati problem. Najmanja dubina ugradnje od samo 6 cm olakšati će posao za vodoinstalatere.
Easy Drain kanalice izrađene su od INOX-a visoke kvalitete što sprječava zadržavanje prljavštine i ostataka sapuna na kanalici. Rešetka kanalice podesiva je na odgovarajuću visinu radi boljeg protoka vode.
Jedinstven dizajn Easy Drain kanalica omogućuje kombiniranje s nepropusnim tkaninama za najbolji mogući rezultat i potpuno vodonepropusnu izvedbu.