Povodom obljetnice Petrokovih 30 godina poslovanja predstavljamo Vam tvrtku Atusa!Atusa Petrokov

Tvrtka Atusa smještena na sjeveru Španjolske, središte je od velikog značaja u industriji željeza i čelika, napredovala je i sada je jedan od lidera među proizvođačima armaturnih cijevi od lijevanog željeza.

Dugogodišnja tradicija u nekim njihovim pogonima traje više od jednog stoljeća što je pomoglo stvoriti tvrtku koja je moderna, svestrana i sa svijetlom budućnosti.

Danas ima 3 proizvodna pogona i zapošljava više od 1.100 ljudi u 8 zemalja. Njihov proizvodni kapacitet, gotovo 30 000 tona godišnje, zajedno sa velikom distribucijskom mrežom, omogućava im da budu prioritetni dobavljači u više od 40 zemalja širom svijeta.

TRŽIŠTA

Zahvaljujući mogućnosti oslanjanja na veliku distribucijsku mrežu koja se sastoji od vlastitih skladišta, kao i povezanih distributera, Atusa se može naći na najzahtjevnijim tržištima. Visoka razina vještina komponenata ovih logističkih centara omogućuje blizinu i neposredan odgovor krajnjim klijentima.

Kao jasan izazov za rast i komercijalno širenje, grupa Atusa izvozi svoju robu u ostatak svijeta, uz veću prisutnost u Europskoj zajednici, ali ne zaboravljajući potrebe drugih zemljopisnih zona poput Sjeverne Afrike, Bliskog Istoka ili Južne Amerike. Prisutnost Atuse u više od 40 zemalja zahtijeva veliku stručnost, a također i sredstva za fleksibilnost i sposobnost prilagodbe.