Dvije boje koje će obilježiti 2021. godinu – Petrokov
Petrokov Instalater Anđeo – Pobjednici
11.01.2021.
Službeno otvorenje poslovnice Zadar
09.07.2021.
Petrokov Instalater Anđeo – Pobjednici
11.01.2021.
Službeno otvorenje poslovnice Zadar
09.07.2021.

Kako je to već tradicija svake godine, tako je i za 2021. godinu Pantone izabrao boju godine. Točnije, ove godine Pantone se odlučio za čak dvije boje u 2021. godini.

Dvije boje koje je Pantone izabrao za ovu godinu su “Ultimate Gray” siva te “Illuminating Yellow” žuta, spoj dvije boje koje prenose snagu i nadu, ističu kako različiti elementi  dolaze zajedno kako bi podržavali jedan drugog I izrazili poruku snage I nade koja je trajna i rastuća.

Spajanje postojane “Ultimate Grey” sive boje sa živopisnom “Illuminating” žutom izražava poruku pozitivnosti podržane čvrstinom. Praktična i čvrsta, ali istodobno topla i optimistična, ovo je kombinacija boja koja nam daje otpornost i nadu. Trebamo se osjećati ohrabreno i uzdignuto; To je bitno za ljudski duh.

-Leatrice Eiseman, Executive director of the Pantone Color Institute

 

Foto: Pantone

Ove godine posebno nam je drag izbor boja godine jer smo ulaskom u 2021. godinu krenuli u rebranding tvrtke Petrokov, a dvije primarne boje koje predvode rebranding su upravo žuta I siva boja. Izborom sive I žute boje, kao dvije primarne boje u našem rebrandingu možemo reći da I na taj način idemo u korak sa svjetskim trendovima.

Kroz 2021. godinu sve naše poslovnice zablistat će novim izgledom koji prati rebranding, a na taj način ćemo i mi pokušati poslati poruku snage i nade uz vjeru da su pred nama bolja vremena.