Grundfos pumpe i crpke, kvaliteta i sigurnost

Grundfoss pumpe i crpke za vodu, grijanje i potpunu opskrbu različitih potrebitih mjesta, opskrbljuju kućanstva i proizvodne objekte širom svijeta. Od antartičkih ekspedicija, do navodnjavanja nizozemskih tulipana. Vrhunska kvaliteta odlika je svakog vodećeg proizvođača.

Serija ALPHA


ALPHA2 32-40 180


Prigodno za
 • Grijanje komercijalnih objekata
 • Komercijalna recirkulacija tople vode
 • Kućna recirkulacija tople vode
 • Grijanje
Grundfos ALPHA2 je energetski visoko učinkovita cirkulacijska crpka, za grijanje i hlađenje. AUTOADAPT funkcija automatski prilagođava crpku zahtjevima sustava osiguravajući tako optimalan komfor i najnižu potrošnju energije kao i niske troškove održavanja.


Nove Grundfos Alpha2 pumpe su kompaktne, inteligentne i jednostavne za ugradnju. Za ugradnju Alpha2 pumpi ne trebaju vam nikakvi alati. Naš novi Grundfos Alpha2 sličan je starijim Alpha2 crpkama, ali u svakom pogledu bolji - novi Grundfos Alpha2 možda je posve nov, ali je izgrađen na više od 65 godina iskustva. Alpha2 crpke troše do 87% manje energije od većine crpki instaliranih u zgradama danas.

NOVI GRUNDFOS ALPHA2 - BRŽA UGRADNJA

Nove Grundfos Alpha2 pumpe postale su još jednostavnije za instalaciju zahvaljujući novom Alpha utikaču. S novim Alpha utikačem instalacija Alpha2 pumpi može se obaviti potpuno bez alata - to znači da Alpha2 može uštedjeti vrijeme i novac kada se koristi, kao i tijekom postupka instalacije.

PUMPE ALPHA2 POBIJEDILE EUP REPARK ZA 25%

Nove Grundfos Alpha2 crpke energetski su najučinkovitije crpke u svojoj klasi. Alpha2 pumpa ima ocjenu energetske učinkovitosti od samo 0,15. Ocjena niske energetske učinkovitosti za novu generaciju Alpha2 crpki znači da premašuje razinu EUP-a za nevjerojatnih 25%. Ako želite uštedjeti vrijeme i novac, novi Grundfos Alpha2 bit će pumpa za vas.

Alpha2 pumpe troše do 87% manje energije od ostalih crpki instaliranih u zgradama i uredima danas, tako da s novim Alpha2 pumpama postoji velika ušteda za vlasnike. Nova Grundfos Alpha2 sljedeća je generacija pumpi, napravljena za privatne kuće i druge male zgrade, tako da mogu imati koristi od više od 65 godina iskustva u revolucionarnoj proizvodnji crpki - što je rezultiralo novim i jedinstvenim Alpha2 crpkama.
ALPHA SOLAR
Grundfos ALPHA SOLAR crpke su optočne crpke visoke učinkovitosti izrađene za integraciju u sve tipove termičkih solarnih sustava.
ALPHA1 L
Grundfos ALPHA1 L je visoko učinkovita crpka za grijanje. Primjenjiva je kao univerzalna nadogradnja i zamjena.
ALPHA1 N
Grundfos ALPHA1 N je visoko učinkovita cirkulacijska crpka s kućištem od nehrđajućeg čelika za grijanje i toplu vodu u domaćinstvu.
ALPHA2
Grundfos ALPHA2 je energetski visoko učinkovita cirkulacijska crpka, za grijanje i hlađenje. AUTOADAPT funkcija automatski prilagođava crpku
ALPHA2 L
Grundfos ALPHA2 L crpke su energetski učinkovite cirkulacijske crpke za grijanje. Idealan su izbor s osnovnim funkcijama.
ALPHA2 L N
Grundfos ALPHA2 L N je visoko učinkovita crpka s kućištem od nehrđajućeg čelika, dizajnirana za grijanje i toplu vodu u domaćinstvu.
ALPHA2 N
Optočne crpke s elektroničkom regulacijom
ALPHA3
Grundfosove pumpe ALPHA3 visoko su učinkovite cirkulacije, dizajnirane za sustave grijanja. Pumpa sadrži AUTOADAPT koji automatski prilagođava pumpu zahtjevima sustava za optimalnu udobnost i najmanju potrošnju energije

Serija MAGNA


Kada trebate povećati, asortiman MAGNA vam daje leđa. Ove optočne crpke nude vam idealno rješenje, bez obzira da li ste u potrazi za zamjenskim poslom ili želite vrhunsku učinkovitost u novoj zgradi. MAGNA asortiman nudi mnoštvo inteligentnih rješenja koja će vam pomoći kada trebate najnaprednije praćenje i upravljanje ili ako samo želite obaviti jednostavnije poslove. Uvijek ćete pronaći MAGNA koja odgovara vašim potrebama.

Pogodan za:
 • Klimatizacija u komercijalnim zgradama
 • Grijanje komercijalnih objekata
 • Komercijalna recirkulacija tople vode
 • Područno hlađenje
 • Daljinsko grijanje
 • Kućna recirkulacija tople vode
 • Grijanje
 • Hlađenje
Optočne crpke s elektroničkom regulacijom
MAGNA1
Jednostavna opcija za dobro obavljen posao. Proizvod ima intuitivno korisničko sučelje, koje je naročito pogodno za zamjenu starijih cirkulatora.
MAGNA1 D
Udvostručite učinak crpke ili smanjte vrijeme zastoja u radu crpke zbog servisiranja tako što ćete omogućiti redundantnost preko dvostruke crpke

MAGNA1 N
MAGNA1 N je verzija od nehrđajućeg čelika za primjene u kojima to mediji zahtijevaju (npr. topla voda u domaćinstvu).
MAGNA3
Najbolji odabir ako su nadzor i praćenje sustava od ključnog značaja. MAGNA3 podržava sabirnicu polja preko opcionih CIM modula i ima TFT displej za intutivnu konfiguraciju inteligentnih karakteristika.
MAGNA3 D
Udvostručite učinak ili smanjite vrijeme zastoja zbog servisiranja tako što ćete osigurati redundantnost preko dvostruke crpke koja radi bežično.
MAGNA3 N
Nabavite sve premium karakteristike i najbolje u klasi učinkovitosti MAGNA3 u verziji od nehrđajućeg čelika, ako to zahtijevaju mediji (npr. topla voda u kućanstvu).