Tijekom obljetnice Petrokovih 30 godina poslovanja
potražite proizvode na popustima!


Hatria Petrokov


Renomirani talijanski proizvođač sanitarne keramike Hatria obiluje širokim asortimanom proizvoda za uređenje kupaonica te javnih sanitarnih prostora. WC školjke konzolne, podne i zidne, bidei, umivaonici, pisoari, modeli različitih boja, oblika, vrhunski dizajnirani modeli su koje svakako trebate imati. Njihova kvaliteta i osebujnost iz prve ruke dočarati će značaj te obogatiti Vaš životni prostor.


Tradicija talijanske keramike


Hatria je specijalizirana za proizvodnju keramičkih sanitarnih elemenata: umivaonika svih vrsta i oblika, podnih i visećih WC-a i bidea, tuš kabina, ali i namještaja, polica, dodataka i držača za ručnike.

Inovativni dizajn i striktna proizvodnja u Italiji karakteriziraju ponudu Hatrie. To je zahvaljujući čvrstoj tradiciji u svijetu keramike, "dobitna kombinacija" koju su s vremenom pratile sve sofisticiranije proizvodne tehnologije.

Keramika kao materijal glavno je obilježje Hatrijinih kolekcija, stvarajući beskonačna rješenja za ekskluzivan dizajn kupaonica.


Uz estetska istraživanja, visoku tehnologiju, pouzdanost i tradiciju, Hatria je također osjećala potrebu za uspostavljanjem dinamičnije konceptualne platforme orijentirane ka budućnosti.

Njegov se obnovljeni identitet vidi i u plavom logotipu, koji je sada svjetliji i nježniji, s profinjenim i suptilnijim dodirom, što komunicira veći i kontinuirani fokus tvrtke na inovacije.

Savršena ravnoteža volumena i elegantna lakoća karakteriziraju novi Hatrijin imidž.Kvaliteta i dizajn


Certifikacija sustava kvalitete tvrtke Hatria od strane Certiquality-Certichim prema standardu UNI-EN-ISO 9001: 2008 jedan je od važnih koraka u strategiji razvoja Hatrie usmjerenom na sve veće zadovoljstvo korisnika Hatria proizvoda.

Hatria svoju korporacijsku filozofiju provodi s velikim osjećajem poštovanja i odgovornosti prema resursima koje je priroda osigurala. Automatski sustavi bez upotrebe plastičnih kalupa, čime se izbjegava povezanost onečišćenja s odlaganjem, pažljiva upotreba izvora energije u svim fazama proizvodnog procesa, uklanjanje potrošnje energije za grijanje, kombiniraju se s rješenjima koja omogućuju smanjenje potrošnje vode strojeva.

Galerija proizvoda