Ideal Standard Petrokov

Više od 100 godina, misija Ideal Standarda je inoviranje i dizajniranje kako bi život našim kupcima učinili ljepšim i ugodnijim. Možemo se ponosno osvrnuti na povijest pionirskih inovacija koje su uistinu oblikovale industriju. Snažna baština dizajna koja surađuje sa glavnim dizajnerima njihova doba, pomogli su da se Ideal Standard uzdigne u samu kulturu dizajna.

Udružujići se sa poznatim talijanskim dizajnerskim studijem Palomba Serafini Associati, 2018. označili smo početak novog doba. To je doba inovacija i dizajna koje zadovoljava zahtjeve naših kupaca i zahtjeve suvremenog života . Raduje nas što ćemo nastaviti putovanje oblikovanja budućnosti modernog življenja. To je putovanje na kojem smo zajedno sa našim kupcima, našim partnerima i našim zaposlenicima.

Together for Better

Revolucionarna AquaBlade® tehnologija ispiranja
Više higijene - 95% očišćene, isprane površine

Za razliku od klasičnih wc školjki kod kojih mlaz vode ne prolazi cijelom unutarnjom površinom , AquaBlade® tehnologija ispiranja omogućava optimalan protok vode te pokriva svaki centimetar površine unutarnjeg dijela wc školjke. A budući da je glavni AquaBlade® kanal kojim protiče voda pozicioniran u gornjem dijelu, omogućeno je čišćenje 95% površine. Usporedbe radi, kod klasičnih wc školjki čak 20% površine ostaje neisprano.

Keramički disk nove generacije
Prošlo je 50 godina otkada su njemački inženjeri Ideal Standarda stvorili originalni keramički disk za miješanje vode. Ovaj izum doveo je do nastanka jednoručne slavine za vodu koju danas svi pomalo uzimamo za gotovo.

No do dana današnjeg nitko u području inovativnih proizvoda za kupaonicu ovu elegantnu i preciznu tehnologiju Ideal Standarda nije uspio nadmašiti.

Cjelovita rješenja za život moderne obitelji
Elegantna sanitarna keramika, ugradbeni vodokotlići, inovativne kupaonske slavine , tuš kabine, kupaonska galanterija i moderan namještaj za kupaonicu. Ideal Standard nudi svojim kupcima nenadmašne mogućnosti odabira kada je u pitanju kreiranje inspirativnog ambijenta za život moderne obitelji.