Tijekom obljetnice Petrokovih 30 godina poslovanja
potražite proizvode na popustima!IRSAP Petrokov

IRSAP - estetika i funkcionalnost u jednomNačin djelovanja IRSAP-a na tržištu namijenjen je da stvara perspektive, da nadoknadi praznine i ostvari proizvode koji će uvođenjem novina i estetskom svrhovitosti postati modeli za oponašanja. Njihovo poslovanje se ne naziva slučajno „Klima Sapiens“, što znači ostvariti u boravišnoj okolini pametnu i razvijenu atmosferu koja je udobna i puna života. Dakle obnoviti, naslutiti nove potrebe, ostvariti nove proizvode to je sadašnjost i budućnost tvrtke IRSAP.

IRSAP Quadre radijatori

IRsap Quadre


Čelični nosač ručnika s četverokutnim cjevastim elementima, radijator Quadrè predstavlja suvremeni odraz unutar stila tradicije. Termo namještaj koji, zahvaljujući posebnom pravokutnom okviru, sadrži sve tehničke i formalne značajke klasičnog kupaonskog radijatora.
  • čelični radijator za grijanje ručnika sa elementima od pravokutnih cijevi
  • bočni kolektori s presjekom 30x30 mm
  • vodoravne cijevi pravokutnog prosjeka 25x20 mm
  • narezi na završecima kolektora i centralni spojevi (50 mm), 1/2” desni
  • najveći dopušteni pritisak 6 bara
  • najveća dopuštena temperatura 95˚C

IRSAP FILOZOFIJA

INOVITETI ZA KONTINUIRANI RAZVOJ
Živahnost i domišljatost očituju se, danas kao i jučer, u neprestanoj potrazi za vrhunskim tehnologijama, inovacijama, razvojem proizvoda, oblicima, površinama i završnim obradama. Izvanredan proces tehnološkog rasta i kompetencija u znanosti o materijalima doveli su do toga da IRSAP stvara proizvode koji vode računa o uštedi energije, sadrže troškove upravljanja i poštuju okoliš. Zahvaljujući velikoj toplinskoj učinkovitosti i visokim prinosima topline, radijatori IRSAP idealno su rješenje za najnovije generacije zgrada i za najmodernije sustave s niskim temperaturama.


ZELENI PRISTUP


Učinkovitost i ušteda energije Irsapovih proizvoda odgovor su na nove potrebe za udobnošću, estetikom, funkcionalnošću i zelenim duhom za stvaranje dobrobiti u potpunoj sigurnosti, poštujući okoliš. Kontinuirano istraživanje i orijentacija u stvaranju "održivih" proizvoda uvijek su predstavljale vrijednosti grupe. Izvanredan proces tehnološkog rasta naveo je IRSAP da danas stvori idealne proizvode za najnovije generacije građevina, za najmodernije sustave s niskim temperaturama i sustave visokih performansi u skladu sa zahtjevima najmodernijih zelenih građevina.