Otvorenje preuređene Petrokov poslovnice Zagreb Zapad – Petrokov
Posjeta Sajmu Cersaie 2023!
09.10.2023.
Zašto su Atlantic bojleri najbolja opcija za vaš dom?
15.02.2024.
Posjeta Sajmu Cersaie 2023!
09.10.2023.
Zašto su Atlantic bojleri najbolja opcija za vaš dom?
15.02.2024.

Otvorenje preuređene Petrokov poslovnice Zagreb Zapad

Preuređeni salon nalazi se na svima poznatoj lokaciji - preko puta velikih šoping centara na zapadu grada i na samom izlazu iz njega - na adresi Ljubljanska avenija 1.

Ovo je svojevrstan 'showroom' dizajniran kako bi svakome pružio inspiraciju i pomogao u stvaranju savršene kupaonice prema individualnom ukusu i potrebama.

U ponudi je mnogo zvučnih brendova, a svatko tko se prošeta našim preuređenim salonom zateći će 19 uređenih boxeva prema kojem zaista svaka osoba može pronaći kupaonicu za sebe – od svih vrsta cjenovnog ranga i kvalitete, a i dalje ćemo se truditi pronaći sve najbolje za svakoga. Za prostorno uređenje se pobrinula naša kolegica i dizajnerica interijera Nika Laličić koja aktivno sudjeluje u cijeloj priči od početka da kraja.

 

Petrokov salon nudi cijeli asortiman opreme za uređenje kupaonice. Od kvalitetnog namještaja brendova Aquaestil, Geberit, Armal, Scarabeo, Ideal Standard, Pe-Line, slavina za umivaonike, tuš kade i kade brendova Armal, Hansgrohe, Grohe, Unitas, Ideal Standard; wc sustava, vodokotliće i tipki od brenda Tece, Geberit i Grohe; talijanske pločice Ragno, ProConcept, Euro Fly, Armonie, Aparici, Marca Corona, Naxos; sanitarne keramike od brendova Armal, Scarabeo, Ideal Standard, Geberit, Pe-Line. 


Zahvaljujemo se svim posjetiteljima što su bili dio otvorenja, a ostale pozivamo da posjetite naš salon na zapadnom dijelu grada Zagreba i da uživate u razgledavanju i ponudi, a vjerujemo da ćete pronaći sve što je potrebno za uređenje kupaonice iz snova.