Otvorenje preuređene Petrokov poslovnice Zagreb Zapad – Petrokov
Posjeta Sajmu Cersaie 2023!
09.10.2023.
Zašto su Atlantic bojleri najbolja opcija za vaš dom?
15.02.2024.

Otvorenje preuređene Petrokov poslovnice Zagreb Zapad

Preuređeni salon nalazi se na svima poznatoj lokaciji - preko puta velikih šoping centara na zapadu grada i na samom izlazu iz njega - na adresi Ljubljanska avenija 1.

Ovo je svojevrstan 'showroom' dizajniran kako bi svakome pružio inspiraciju i pomogao u stvaranju savršene kupaonice prema individualnom ukusu i potrebama.

U ponudi je mnogo zvučnih brendova, a svatko tko se prošeta našim preuređenim salonom zateći će 19 uređenih boxeva prema kojem zaista svaka osoba može pronaći kupaonicu za sebe – od svih vrsta cjenovnog ranga i kvalitete, a i dalje ćemo se truditi pronaći sve najbolje za svakoga. Za prostorno uređenje se pobrinula naša kolegica i dizajnerica interijera Nika Laličić koja aktivno sudjeluje u cijeloj priči od početka da kraja.

 

Petrokov salon nudi cijeli asortiman opreme za uređenje kupaonice. Od kvalitetnog namještaja brendova Aquaestil, Geberit, Armal, Scarabeo, Ideal Standard, Pe-Line, slavina za umivaonike, tuš kade i kade brendova Armal, Hansgrohe, Grohe, Unitas, Ideal Standard; wc sustava, vodokotliće i tipki od brenda Tece, Geberit i Grohe; talijanske pločice Ragno, ProConcept, Euro Fly, Armonie, Aparici, Marca Corona, Naxos; sanitarne keramike od brendova Armal, Scarabeo, Ideal Standard, Geberit, Pe-Line. 


Zahvaljujemo se svim posjetiteljima što su bili dio otvorenja, a ostale pozivamo da posjetite naš salon na zapadnom dijelu grada Zagreba i da uživate u razgledavanju i ponudi, a vjerujemo da ćete pronaći sve što je potrebno za uređenje kupaonice iz snova.