pipelife

Odvodnja otpadnih vodaEkološki prihvatljivi, dugotrajni i nepropusni sustavi za odvodnju otpadnih voda presudni su za zdrave zajednice i siguran okoliš. Naša rješenja za otpadne vode certificirana su nacionalnim, kao i međunarodnim standardima sigurnosti i kvalitete, jednostavna su i brza za ugradnju, traju desetljećima i trebaju relativno malo održavanja.

Naša pametna rješenja pomažu u predviđanju budućih potreba i smanjenju vjerojatnosti izlijevanja i onečišćenja zahvaljujući pouzdanom prikupljanju podataka, praćenju i upozorenjima. Daljinsko upravljanje omogućuje mrežnim operaterima potpunu kontrolu, veću fleksibilnost, mir i najvažnije mogućnost pravovremenog djelovanja.

Cjevovod, linija života naše zajednice

Podzemna infrastruktura životni je temelj naše zajednice. Prenoseći pitku vodu, otpadne i oborinske vode, plin, ulje ili kablove, održava naš moderni svijet pokretnim i život sigurnim, čistim i ugodnim.

Baš kao što naše tijelo ovisi o zdravom i učinkovitom krvotoku, dobrobit naših zajednica ovisi o učinkovitim, pouzdanim mrežama infrastrukture. Ali što danas znači "učinkovit i pouzdan"? Za nas, "učinkovito i pouzdano" daleko nadilazi kvalitetu proizvoda.


PVC CIJEVI ZA ODVODNJU

PVC kanalizacijske cijevi odavno su se dokazale kao najbolje rješenje na području odvodnje, što kod privatnih korisnika kao i u javnom sektoru.

Jednoslojne, punostjene PVC cijevi s izvedenim kolčakom i ugrađenom brtvom u nosivostima SN4, SN8 i SN10 dostupne su u dimenzijama DN110 do DN500. Posebno ističemo veliki broj dostupnih fazonskih komada koji su kompatibilni sa svim glatkim cijevima vanjskog nazivnog promjera. Svi fazonski komadi, istao kao i cijevi, proizvode se s izvedenim kolčakom i ugrađenom brtvom.