Tijekom obljetnice Petrokovih 30 godina poslovanja
potražite proizvode na popustima!


Ragno Petrokov

Ragno, jedan od povijesnih protagonista rasta i uspjeha talijanskih keramičkih pločica, sa industrijom širom svijeta, dizajnira i proizvodi podne i zidne pločice za vanjsku i unutarnju uporabu s posebnim osvrtom na zidne obloge za kupaonice.

Ragno proizvodnja se odlikuje točnim i pouzdanim dizajnerskim rješenjima, jaki naglasak se daje na kvalitetu da proizvodi traju dugo vremena, te se proizvodi razvijaju u skladu sa trendovima na tržištu.

Proizvodni asortiman se sastoji od zidnih i podnih pločica od kamenog porculana, keramike te staklenih mozaik pločica. To je vrlo opsežna serija proizvoda koja komunicira sa svijetom dizajna i arhitekture ponudom modularnih i fleksibilnih rješenja za unutarnje i vanjske površine.


Kvaliteta, okoliš i sigurnost - Ragno filozofija


S ljubavlju koja vuče korijene iz antike i velikim poštovanjem: tako je Ragno uvijek gledao na "zemlju" u smislu keramičke sirovine i samog našeg planeta. Voljeti keramiku znači voljeti prirodu. Ragno usmjerava svoju proizvodnu strategiju prema ekološki održivim ciljevima, s odgovornim odnosom prema okolišu i ljudima.
Racionalna, inteligentna uporaba prirodnih resursa i energije te ulaganje u postrojenja s najsuvremenijim tehnologijama omogućuju nam da smanjimo utjecaj na okoliš ponovnom uporabom otpadnih materijala i vode u proizvodnom ciklusu.
Zaštita okoliša i zaštita tjelesnog i mentalnog zdravlja i sigurnosti svojih zaposlenika Ragno smatra ključnim prioritetom koji ide ruku pod ruku s njegovom predanošću razvoju održivih istraživanja.
Stil i dizajn Ragno keramike


Ragno proizvodnju karakteriziraju precizna i pouzdana rješenja dizajnirana da traju dugo, a razvija se i ažurira u skladu s ukusima potrošača.
Proizvodi se kreću od porculanskog kamena pa sve do bijelog tijela od monoporoze i staklenih mozaik pločica. Prikladni su za podove, zidove, unutarnju i vanjsku upotrebu te za stambene i komercijalne projekte.
To je sveobuhvatan i visoko "specijaliziran" asortiman proizvoda koji sa svijetom dizajna i arhitekture nudi modularna i fleksibilna rješenja za dom i šire.
"Koordinirani" koncept vizualnog kontinuiteta između interijera i eksterijera ili između zida i poda postaje snažni element koji se ostvaruje u kolekcijama visokih performansi i visoke tehnologije. Ova vrsta neprestano interpretiranih proizvoda dostupna je dizajnerima i javnosti,nudeći ad hoc rješenja za uređivanje svih vrsti prostora .