Riello Petrokov

S iskustvom stečenim tijekom više od 90 godina uspješnog rada i inovacija, zahvaljujući projektima i rješenjima usmjerenim na korištenje svih oblika energije, Riello je vodeći talijanski brand u proizvodnji sustava i tehnologija grijanja i hlađenja u stambenim i gospodarskim prostorima.

Moć Riella proizlazi iz njegovih sposobnosti inoviranja tehnologije i velikog iskustva stečenog tijekom godina rada, te leži na pouzdanom stručnom timu i suradnicima koji svojim svakodnevnim radom, znanjem i kreativnošću daju ogromne doprinose.


Riello kotlovi


Tehnologija grijanja prolazi kroz razdoblje velikih promjena pridajući sve veću pažnju uštedi energije i poštivanju okoliša. RIELLO želi postati leader na tržištu s novim energijama za grijanje i hlađenje.

Upotreba obnovljivih izvora energije danas je prisutna kao upotpunjavanje sustava grijanja i proizvodnje tople sanitarne vode, a sutra će postati glavni izvor energije. To je put koji treba slijediti kako bismo znali poštovati okoliš u kojem živimo te kako bismo uštedjeli energiju.

RIELLO svojim kupcima želi jamčiti, putem stalnih ulaganja u istraživanja, tehnološkog razvitka proizvoda i putem kvalitetne stručne pripreme naših poslovnih partnera, nadležan odgovor u skladu sa standardima blagostanja i uštede energije.


Pronađite promotivne proizvode u našem B2B shopu
RIELLO KOTAO ljevano željezni TREGI N

23,90 kW - 63,8 kW


Ulazna vrata, s dvosmjernim otvorom, imaju izolaciju od staklene vune, dok je tijelo kotla izolirano kroz sloj staklene vune visoke gustoće. Ugrađena upravljačka ploča opremljena je sigurnosnim uređajima i može upravljati jednostepenim plamenikom. Kućište je izrađeno od čelično emajliranog lima.


 


Plamenici


riello uljni plamenici
Serija Riello Gulliver RG jednostepenih laganih uljnih plamenika kompletna je paleta proizvoda razvijenih kako bi odgovorila na bilo koji zahtjev za grijanje kuće. Svi modeli koriste iste komponente koje je dizajnirao Riello za Gulliver seriju.

Visoka razina kvalitete jamči siguran rad. Pri razvoju ovih plamenika posebna se pažnja posvetila smanjenju buke, jednostavnosti ugradnje i podešavanja, postizanju najmanje veličine koja se može uklopiti u bilo koji tip kotla dostupan na tržištu.

Svi su modeli odobreni europskom normom EN 267 i usklađeni su s europskim smjernicama za EMC, niskonaponski sustav, učinkovitost strojeva i kotlova.


Ventilokonvektori


Inovativnost na području grijanja se očituje kod tvrtke Riello. Uz njihove ventilokonvektore učinak i udobnost su također na prvom mjestu. Osim toga, krasi ih lijepi dizajn u svega 13 cm širine. Imaju poseban sustav uštede energije do čak 60 posto.

Riello svoju ponudu usmjerava na integrirane sustave primjenjive u svakoj vrsti objekta uz pažnju prema okolišu. U tom smislu, model Helioterm Design Inverter koji brzo zagrijava i hladi svaki prostor, zadovoljava najviše standarde.

Linija ima 5 modela koji dolaze u dvije boje, bijeloj i srebrnoj s displejem za namještanje različitih funkcija. Ventilokonvektori tvrtke Riello linija koristi istosmjerne inverterske motore bez četkica. Ovo tehnološko rješenje omogućava kontinuiranu promjenu protoka zraka od 0 do 100%, a time i kapaciteta grijanja ili hlađenja.
ventilkonvektori petrokov

Solarna energija


riello solarna energija
Cjelovito i odmah spremno rješenje instalacije za proizvodnju tople sanitarne vode namijenjene domaćinstvu. Visoko tehnološka rješenja za proizvodnju tople vode. Čelični solarni cilindri s dvostrukom zavojnicom visoke energetske učinkovitosti s reljefnim ABS završnim slojem. Solarni kolektori opremljeni aluminijumskom apsorber pločom s visoko selektivnom presvlakom izrađenom od TiNOx Energy Al, što omogućuje apsorpcija energije od 95% sunčevih zraka na površini i smanjuje njezinu emisiju na 4%

Solarni kolektori


Električni grijači


Pribor za ugradnju

Toplinske pumpe


Toplinske pumpe su uređaji koji omogućavaju prijenos toplinske energije iz sustava niže temperaturne razine (zemlja, voda,zrak) u sustav više toplinske razine (centralno grijanje ili PTV) korištenjem dodatne energije rada (struja za kompresor) pomoću kružnog procesa prikladnog radnog medija (freon).

RIELLO NEXPOLAR


Nexpolar je Riellovo rješenje za grijanje i hlađenje, s mogućnošću proizvodnje PTV-a za stambene potrebe u visoko učinkovitim instalacijama. Ova je jedinica opremljena upravljačkim sustavom DC-pretvarača s PAM i PWM modulacijom, što omogućava dvostrukom rotacijskom kompresoru kontinuiranu modulaciju od 30% do 120%, pružajući tako visoku razinu energije u svim uvjetima.Grijači zraka


Pogledajte ponudu Riello grijača zraka u našem B2B web shopu

Toplovodni grijači zraka


Plinski grijači zraka