U sklopu Petrokovih 30 godina poslovanja
predstavljamo Vam Scarabeo!


Scarabeo Petrokov

Scarabeo je talijanski proizvođač sanitarne keramike (umivaonici, wc školjke, bidei…) koji postoji od 1974. godine te je trenutno jedan od vodećih brendova u Italiji. Filozofija tvrtke je da naprave komad sanitarne keramike koji će pri ulasku u kupaonicu svu pažnju privući na sebe. Kako bi ostvarili svoj cilj i filozofiju dokazuje i angažiranje renomiranih dizajnera kao što su Emo design studio, Giovani Calisti, Chiara Valeri, Giovanna Talocci, Massimiliano Braconi te mnogi drugi.

Tvrtka Petrokov je prepoznala ovaj izuzetan talijanski brand te smo ga uvrstili u našu ponudu i ujedno imamo ekskluzivu za hrvatsko tržište, zato nas posjetite i pronađite nešto lijepo za sebe i svoju kupaonicu.


Strast prema dizajnu


Sposobnost davanja oblika keramici i pretvaranje u umivaonike i sanitarnu opremu s jedinstvenim i nepogrešivim stilom naše su snage i razlog međunarodnog uspjeha do te mjere da je naša tvrtka sada mjesto za one koji traže nove ideje za svoj kupaonski namještaj. Naša misija započinje idejom, koja se zatim oblikuje s beskonačnim nizom mogućnosti obrade keramike. Rezultat je opremanje koje kupaonici daje jedinstvenu osobnost.


1981. godine naša strast prema dizajnu pretvorila nas je u vodeću europsku tvrtku u proizvodnji keramičke sanitarne opreme. 1998. godine na tržište smo izbacili svoje dizajnerske umivaonike, a tijekom godina slijedili su modeli tankih okvira i četvrtastih okvira te model bez ruba za zadržavanje vode. Niz uspjeha doveo je do proširenja pogona Civita Castellana 2004. godine i do otvaranja pogona Fabrica di Roma 2008. godine.Izrada i održivost


U Scarabeu proizvodimo svoje proizvode kombinirajući drevne tehnike obrade keramike iz predrimskog doba s visokotehnološkim strojevima, što nam omogućava da keramiku pretvorimo u izvorna i vrlo originalna umjetnička djela koja su ujedno i funkcionalna.

Brinemo o okolišu i zdravlju svojih zaposlenika, pa već godinama primjenjujemo etičke prakse i tehnike, čineći nas održivom tvrtkom. Zajedno sa solarnim sustavima u našim pogonima, smanjenjem gubitaka energije i recikliranjem otpada, usvojili smo radno vrijeme koje poštuje tjelesni sat naših zaposlenika, kako bismo im pomogli u zdravom načinu života.