TECE je globalno aktivni proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava, a naše obećanje glasi: »close to you«.

Kao neovisna obiteljska tvrtka već smo više od 30 godina blizu ljudima i tržištima. Zanimanje za svijet naših kupaca vodi nas ka promišljenim proizvodima i uslugama, a i dalje će biti naš poticaj za inovacije.

Voda unutra, voda van
Glavnu djelatnost tvrtke TECE jednostavno je objasniti. Dovesti vodu u kuću i opet je odvesti iz kuće – uz pionirski duh koji je tipičan za naše poduzeće.

TECE proizvodi
SANITARNI SUSTAVI


Udobnost susreće inovativnu funkcionalnost. Naš najnoviji proizvod TECElux objedinjuje najmoderniju funkcionalnost i čistu estetiku. Dodatnu higijenu osigurava TECEone - naš usavršeni bide. Također i izbor naših tipki za aktiviranje ispiranja za WC i pisoar te sanitarnih modula nudi veliku raznolikost po pitanju dizajna i komfora u rukovanju.


INSTALACIJSKI ZIDOVI


Dokazano u praksi. Uz pomoć TECEprofil-a sada je montaža sanitarnih zidova još jednostavnija i fleksibilnija. Jednako tako osvajaju i naši unaprijed izrađeni sanitarni zidovi i okna TECEsystem. Naša dva rješenja za učinkovitost u troškovima i praktičnost u primjeni.


ODVODNJA


Gotovo nevidljivi. Naši sustavi odvodnjavanja savršeno se integriraju u moderno dizajnirane kupaonice. Tuš kanalica TECEdrainline s utorom koji se oblaže pločicama osvaja svojom jednostavnošću, dok sustav točkastog odvoda TECEdrainpoint S nudi univerzalno rješenje s kompletnim odvodom. Tražite rješenje za ugradnju u ravnini s nišom? Odaberite naš tuš profil TECEdrainprofile.


CIJEVNI SUSTAVI


Pouzdani, jer to i moraju biti. Bez obzira radi li se o instalaciji pitke vode, grijanja, plinskoj ili instalaciji komprimiranog zraka, sustav s pomičnim čahurama TECEflex odolijeva svim zahtjevima. Otkrijte također TECElogo za jednostavnu ručnu primjenu, kao i TECEfloor – naš zlatni standard za podna grijanja.
TECEone – osvježavajuće drukčiji

Neuobičajeno dobar: TECEone!


Pranje toplom vodom postaje novim standardom u higijeni intimnog područja. Nije ni čudo kad ono zadovoljava ljudsku potrebu za čistoćom i svježinom. S funkcijom bidea, TECEone donosi vam čisto osvježenje nakon uporabe WC školjke. Jednostavno. Udobno.

I po povoljnoj cijeni.

  • Savršena higijena intimnog područja toplom vodom
  • Intuitivno rukovanje dvama okretnim gumbima
  • Iskušana i ispitana tehnologija bez elektronike
  • Uglađena elegancija s dvama okretnim gumbima
  • WC školjka bez rubova – za brzo i jednostavno čišćenje
  • Bezvremenski i elegantan dizajn
  • Higijena ne mora biti luksuz