Unitas Petrokov

“Kvaliteta. Tradicija. Inovacija.”


Sanitarne armature UNITAS proizvode se na tehnološki naprednim strojevima u modernom centru za proizvodnju i razvoj u Šmartnom pri Litiji. Više od 80 godina iskustva izvor je znanja i inspiracije za dizajn i razvoj visokokvalitetnih sanitarnih armatura, čiju kvalitetu potvrđuju svi najvažniji europski certifikati.

Tvrtka UNITAS ARMATURE osnovana je 1933. godine. Od tada, s novim investicijama i novim tehnologijama podiže razinu kvalitete sanitarnih armatura UNITAS.

Unitas misija i vizija
Sanitarne armature UNITAS prisutne su u 75 zemalja širom svijeta. S novim ulaganjima, tehnologijom i znanjem, proizvodnja i razvoj rastu od 1933. godine. U svjetlu želja korisnika, novih trendova i sve zahtjevnijih potreba korisnika, razina kvalitete sanitarnih armatura UNITAS se konstantno nadograđuje i približava vodećim brendovima u ovoj djelatnosti.

Misija


Prepoznati trendove stanovanja, u okruženju u kojem djelujemo, te na temelju prepoznatih zahtjeva tržišta i korisnika, razvijati proizvode koji su tehnološki napredni, tehnički dovršeni, ali ujedno jednostavni i praktični za upotrebu. Vizualno dovršeni do najmanjeg detalja.
Naše armature su proizvedene prema europskim standardima SIST EN200, SIST EN246, SIST EN248, SIST EN817, SIST EN1112 i SIST EN1113.

Vizija


Želimo postati jedan od vodećih, svjetski poznatih proizvođača sanitarnih armatura, koje karakterizira tehnološko savršenstvo, praktičnost, ekološka prihvatljivost, vrhunska kvaliteta i moderni dizajn po povoljnim cijenama. Nastojimo pravodobno prepoznati trendove i potrebe tržišta, te ih razvijati i oblikovati u proizvode s prepoznatljivim vizualnim konceptom i vlastitom pričom.

Ekološka osviještenost i briga za okoliš
Promišljena upotreba izvora energije i energenata, ekološki prihvatljive metode proizvodnje i briga za okoliš dio su naše društvene odgovornosti i svijesti. Korištenje ekološki prihvatljive ambalaže i promotivnih materijala samo je dio naše ekološke odgovornosti. Slijede ekološki prihvatljivi proizvodni procesi; moderna galvanska linija, pročišćavanje otpadnih voda i ponovna uporaba otpadnih materijala. U duhu skrbi za okoliš stavljamo veliki naglasak na sigurnost i štedljivost. Zato naše proizvode karakterizira promišljen pristup prema štednji vode, energetska učinkovitost i samim time očuvanje prirodnih izvora.