“Uronite” u Svijet Mramora – Petrokov
humanitarka
Petrokov – Instalater – Anđeo
14.02.2020.
pe-line galanterija
Rapsodija u Plavom
27.02.2020.
humanitarka
Petrokov – Instalater – Anđeo
14.02.2020.
pe-line galanterija
Rapsodija u Plavom
27.02.2020.
mramorne pločice

Roca

Noir St Laurent

Uz robustan i profinjen izgled, liniju je nadahnuo egzotični crni mramor sa zlatnim venama. Porculanske pločice imaju mramorni izgled i umjerenu varijaciju detalja. Proizvod se može primijeniti u unutarnjim područjima srednjeg prometa. Dostupno u 120×120 formatu.

 

mramorne pločice

 

Keramika Modus

Marble

Pločice s efektom bijelog mramora. Od malih pločica do vrlo velikih ploča za izradu kamenih površina u mramornom obliku u bijeloj nijansi. Topla ili hladna bijela boja, uvijek ublažena tipičnim venama prirodnog materijala. Dostupan je i u obliku bezvremenskog mozaika i kao reljefna površina za oblaganje zidova.

 

mramorne pločice

 

Marca Corona

Street

Street je zbirka keramičkih pločica sa efektom betona nadahnuta urbanim sredinama. Šarm vremenski istrošenih materijala stvoren je grafičkim oblikovanjem, s detaljima poput kamena, pukotina i izgleda “suhog tla”. 4 izražajne boje i 3D dekor. Dizajnirani su za širenje zidnih aplikacija ove serije, oživljavajući privatne sobe, dnevne boravke, kupaonice i spavaće sobe, te komercijalne prostore snažnog suvremenog karaktera. Teksturirane i HiThick verzije tada stvaraju ugodan kontinuitet u interijeru i na otvorenom.

 

mramorne beton kamen pločice

 

Ragno

Bistrot

Veliki izbor varijacija u dizajnu proširio se na suvremeni dekor. Elegancija mramornog izgleda lako obuhvaća različite interijere, zahvaljujući jedinstvenoj svestranosti primjene idealnoj za eklektične dizajnerske sheme. Mozaici i pločice mramornog efekta upotpunjuju kolekciju s ekskluzivnom, sofisticiranom likovnošću.
 

ragno pločice