Vaillant Petrokov

Vaillant nudi korisnicima širom svijeta energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sustave grijanja, hlađenja i ventilacije s naglaskom na obnovljiim izvorima energije. Proizvodni program obuhvaća solarne sustave, dizalice topline, ventilacijske sustave (rekuperatore zraka) za nisko-energetske objekte, visokoučinkovite kondenzacijske plinske uređaje za grijanje, električne uređaje za grijanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, pločaste radijatore, kompletan program regulacije te fotonaponske sustave.


Vaillant akcijska ponuda


Vaillant akcija „Staro za novo"

Zamijenite svoj stari uređaj za grijanje bilo kojeg proizvođača i Vaillant Vam uplaćuje do 1.000 kn na Vaš račun te organizira besplatno i ekološko zbrinjavanje starog uređaja.vaillant-akcija

Akcijska ponuda uključuje:

- Novi, učinkovitiji i štedljiviji plinski kondenzacijski bojler
- Uplatu na Vaš račun do 1.000 kn
- Organizirano, besplatno i ekološko zbrinjavanje starog uređaja za grijanje bilo kojeg proizvođača
O Vaillantu

Vaillant je vodeći europski proizvođač i brand koji nudi energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sustave grijanja, hlađenja i ventilacije s naglaskom na obnovljivim izvorima energije. Proizvodni program obuhvaća visokoučinkovite plinske kondenzacijske uređaje za grijanje i pripremu tople vode, dizalice topline, solarne sustave, rekuperatore zraka, električne uređaje za grijanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, radijatore te kompletan program regulacije.
Vaillant svojim proizvodima i uslugama želi maksimizirati ugodu življenja i na taj način ponuditi najbolje održivo rješenje udobnosti za svoje ekološki osviještene korisnike. Matični koncern Vaillant Group osnovan je 1874. godine kao instalaterski obrt i ostao je do danas 100% u vlasništvu obitelji Vaillant. Osnivač, Johann Vaillant, revolucionirao je te godine sustav plinskog grijanja svojim patentom „Kupaonska peć zatvorenog sustava.
Među prvima u industrijskom svijetu 1899. godine uvodi i svoj zaštitni znak. „Vaillantov zec“ je do danas jedan od najprepoznatljivijih zaštitnih znakova te ujedno Vaillantov najvažniji nositelj simpatija širom svijeta. Vaillant Group objedinjuje 8 nacionalnih i internacionalnih brandova od kojih je najpoznatiji brand Vaillant.
Matično sjedište ostalo je u Remscheidu, SR Njemačkoj. Proizvodnja je podijeljena na 10 pogona. 14.000 zaposlenika u više od 20 zemalja osiguravaju tržišnu prisutnost u 60-ak zemalja svijeta.

Vaillant u Hrvatskoj

Tvrtka Vaillant d.o.o. Hrvatska osnovana je 1992. godine u Zagrebu i u 100% vlasništvu je matičnog koncerna Vaillant Group iz Remscheida, SR Njemačka. Ured u Zagrebu zadužen je i za Vaillant sjedišta u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji te je dodatno zadužen i za tržišta Crne Gore, Kosova i Albanije.
Vaillant je u Hrvatskoj još od 2000. godine, kada su počela redovita neovisna ispitivanja krajnjih korisnika, neosporeni brand broj 1 u industriji grijanja. Svojim korisnicima Vaillant nudi komfor i sigurnost 365 dana u godini kroz široku mrežu ovlaštenih Vaillant servisa.
Vaillant ovlašteni servis potražite OVDJE

Vaillant dizalice topline

Vaillant dizalice topline su sustavi koji koriste besplatno dostupnu toplinu iz okoliša za toplinsku opskrbu jednoobiteljskih ili višeobiteljskih objekata. Predstavljaju trenutno jedan od najekonomičnijih, učinkovitih te istodobno ekološki prihvatljivih načina pripreme potrošne tople vode, grijanja i hlađenja. Rade na osnovi obnovljivih izvora energije. Upotrebljavaju do 75 % topline iz okoliša koja je dostupna besplatno i čuva se u zraku, tlu i podzemnim vodama. Uz to za rad im je potrebno oko 25% električne struje. Vaillant dizalice topline jedne su od najtiših na tržištu, te su idealne za korištenje i u gusto naseljenim područjima. Odabirom Vaillant dizalica topline pridonosite očuvanju prirodnih
  • Više o Vaillant dizalicama topline pročitajte OVDJE
  • Detalje o našoj dizalici topline aroTHERM plus pronađite OVDJE
  • Detalje o našoj dizalici topline aroTHERM split pronađite OVDJE
  • Više volite pokretne slike? Pogledajte i Vaillant YouTube kanal OVDJE

Vaillant plinski kondenzacijski bojleri

  • Više o plinskim kondenzacijskim bojlerima pročitajte OVDJE
  • Detalje o našem novom ecoTEC plus bojleru pronađite OVDJE
  • Detalje o našem novom ecoTEC exclusive bojleru pronađite OVDJE
  • Više volite pokretne slike? Pogledajte i Vaillant YouTube kanal OVDJE
Vaillant plinski kondenzacijsku bojleri za grijanje i pripremu tople vode idealna su rješenja za nove objekte ili za adaptaciju postojećih objekata. Jednostavno i pouzdano rješenje koje je prikladno za svaki dom te nudi visoku razinu udobnosti.
Instalacija novog i učinkovitijeg plinskog kondenzacijskog uređaja ecoTEC plus ili exclusive vrlo je jednostavna a troškovi su razmjerno niski. Plinski kondenzacijski bojleri omogućuju do 30% uštede energenta te zahvaljujući inovativnoj „ioniDETECT“ tehnologiji automatski se prilagođavaju vrsti i kvaliteti plina što osigurava optimalno sagorijevanje. Time Vaš novi bojler postaje još učinkovitiji i održiviji. Smanjuje se potrošnja energije, kao i tekući troškovi, što je korisno za Vas i za okoliš.
Ulaganje u novi plinski sustav grijanja ujedno znači ulaganje u budućnost. Ne dobiva se samo privremeno rješenje, već prilagodljivo rješenje spremno za budućnost.