Zašto viseće WC školjke? – Petrokov
akcijski popust ožujak travanj
Akcija Sanitarije & Keramika Ožujak – Travanj
02.03.2020.
petrokov
Kupovina u veleprodaji tijekom mjera zaštite
23.03.2020.
akcijski popust ožujak travanj
Akcija Sanitarije & Keramika Ožujak – Travanj
02.03.2020.
petrokov
Kupovina u veleprodaji tijekom mjera zaštite
23.03.2020.
scarabeo

 

Često se pitamo koja je to posebnost kod visećih WC školjki?

Za suvremeno uređene kupaonice, u kojima prevladavaju jednostavne ravne linije, preporučamo WC školjku četvrtastog ili ovalnog oblika. Kako bi ste uštedili prostor, a dobili na kvalitenoj dugotrajnosti, WC školjke s ugrađenima vodokotlićima u zid, odlika su modernog pristupa, praktičnosti, vrhunskog dizajna i naravno kvalitete.

Skarabeo – Linija Teorema

scarabeo 

Viseće WC školjke danas se preferiraju za moderno uređene kupaonice jer su prvenstveno izrazito funkcionalne i praktične.

Podignuta WC školjka, koja ne stoji na podu, vrlo je jednostavna za održavanje čistoće kupaonice, gdje jednostavnim potezom predmetom za čišćenje brzo prolazite ispod same školjke, dok se pri klasičnim podnim školjkama neophodno zadržava ne željena prljavština.

Posebnost ovakve školjke je da se mogu postaviti na visinu koja odgovara posebnim potrebama ukućana (starije i nemoćne ili visoke osobe…). Ujedno su estetski izvedene na način da kreiraju trendove u dizajnu kupaonskih sanitarnih elemenata.

Hatria – Linija Fusion

hatria 

Novi dizajn i nova tehnologija često pružaju i novitete, kao što su Rim-Free varijanta WC školjke, mogućnost vrhunskog ispiranja bez dodatnog žlijeba u kojem se često nakuplja ne željena nećistoća.

WC daske, za ovu vrstu školjki su često posebno prilagođene te usavršene novom tehnologijom, tako da je dodan sustav sporo spuštajuće WC daske. Time izbjegavate lupanje, buđenje svojih bližnjih, ali naravno i lomove te razna oštećenja koja se mogu dogoditi.

Ideal Standard – Linija Tesi

ideal standard