Povodom obljetnice Petrokovih 30 godina poslovanja predstavljamo Vam tvrtku Austria Email!Austria Email Petrokov

Austrijska tvrtka Austria Email jedan je od vodećih europskih proizvođača visokokvalitetnih bojlera. Imaju najmoderniju tvornicu akumulacijskih spremnika u Europi (s vlastitim pogonom za proizvodnju flisa od 2010.) i vlastiti laboratorij za tehnologiju grijanja s visokokvalitetnom opremom za ispitivanje.

Austria Email također se istaknuo kao kvalitetan partner za veletrgovce i industrijske kupce, nudeći potporu prodaji u obliku obuke, obilazaka tvornica, partnerskih programa i ciljanih marketinških kampanja.

Austria Email je tržišni lider u Austriji i najstarija izlistana tvrtka u Austriji.

75 godina iskustva u tehnologiji emajliranja govori samo za sebe:

Široki spektar proizvoda
Spektar proizvoda uključuje ukupno 385 osnovnih modela i 1.700 varijacija: od električnih bojlera i neizravno grijanih bojlera za toplu vodu za upotrebu s plinom i uljem do sustava koji koriste alternativne izvore energije.
U ostalim područjima, naš asortiman se fokusira na akumulacijske spremnike, solarne energetske sustave, dizalice topline za kućanstva, bojlere za centralno grijanje i termalne sustave za centralno grijanje. Središnji dio i temeljna kompetencija cijele naše ponude proizvoda je emajlirani unutarnji kotao.
Austria Email je uvijek spremna odgovoriti na specifične želje kupaca, a također nudi 10-godišnje jamstvo za odabrane proizvode.

Austria Email akumulacijski spremnici

AUSTRIA EMAIL kvalitetni uspravni spremnici će vam pružiti puno tople vode za cijelu obitelj. AE kotlovi za svaku potrebu. Uštede troškova izolacije, velike površine izmjenjivača topline otpornog na kamenac i antikorozivni emajl osiguravaju dugi vijek trajanja.

AUSTRIA EMAIL HRS je odgovor na sve veću potražnju za nisko temperaturnim povratom u krugu grijanja sa cilindrom sa vrlo velikim površinama grijanja. Sa svojim duplim cijevnim izmjenjivačem pruža izuzetno visoku učinkovitost prijenosa, ovaj bojler je prvi izbor za energetski svjesne aplikacije, kao što su nisko energetske kuće ili toplinske pumpe.