Tijekom obljetnice Petrokovih 30 godina poslovanja
potražite proizvode na popustima!


Grohe Petrokov


Grohe je vodeći svjetski dobavljač sanitarne armature i globalna marka posvećena pružanju inovativnih proizvoda od vode.

Svojim inženjeringom, inovacijama i dizajnerskim aktivnostima čvrsto usidrenim u Njemačkoj, proizvodi Grohe nose oznaku kvalitete "Made in Germany", što u konačnici jača povjerenje kupaca u marku.

Grohe je 2014. godine postao dio LIXIL Group, tvrtke koja je javno izlistana na Tokijskoj burzi. LIXIL je svjetski tržišni lider u industriji sanitarne keramike, a ujedno i vodeći japanski dobavljač građevinskog materijala.
Naše vrijednosti

Kvaliteta, tehnologija, dizajn i održivost. Četiri vrijednosti brenda koje ilustriraju našu predanost stvaranju izuzetnih iskustava. Postavljamo svoje standarde izuzetno visokim kako bismo osigurali da svaki put kada uključite Grohe miješalicu za slavinu ili zakoračite pod Grohe tuš možete osjetiti razliku.


Dizajn

grohe-dizajn-petrokov

Kvaliteta

grohe-kvaliteta-petrokov

Održivost

grohe-održvost-petrokov

Tehnologija

grohe-tehnologija-petrokov


Dugo godina Grohe se zalaže za vrijednosti marke, tehnologiju, kvalitetu, dizajn i održivost koje sve ilustriraju Grohe-ovu predanost stvaranju iznimnih iskustava i pružanju "Čistog užitka u vodi". Sva postrojenja proizvodne mreže Grohe koriste se visoko preciznim proizvodnim inženjeringom kako bi osigurala usklađenost s dosljedno visokim Grohe standardima.

Na ovaj način Grohe osigurava da njegovi proizvodi udovoljavaju najvišim zahtjevima u pogledu izrade i funkcionalnosti.

Samo tijekom proteklih deset godina, uspjeh Grohe -a potvrđen je s više od 240 nagrada za dizajn i inovacije, kao i najbolja tri mjesta među "najodrživijim njemačkim najvećim tvrtkama 2015." Brojni visokoprofilni projekti širom svijeta opremljeni su proizvodima Grohe , što svjedoči sklonosti arhitekata, dizajnera i građevinara prema marki.

Grohe noviteti


Grohe EDT setovi


Tvrtka Petrokov je sa 01.01.2019 postala članicom EDT-a ( Europsko udruženje veletrgovaca). Najveća organizacija u Europi koja zastupa neovisne veleprodajne tvrtke. Njezina osnovna djelatnost je u području sanitarnih, instalacijskih i grijaćih proizvoda.

Grohe EDT setovi dostupni su isključivo u Petrokovu.

SAZNAJ VIŠE


Potražite proizvode po promotivnim cijenama i na našem B2B shopu!