Keramika – siguran izbor za Vašu kupaonicu – Petrokov
kupaonski radijatori petrokov
Radijatori novog doba – estetika i funkcionalnost u jednom
19.10.2020.
bonitet company wall certifikat
Bonitetna Ocjena AA+ za 2020.
23.10.2020.
petrokov kupaonske pločice podne zidne

Iako više nisu ograničene samo na kupaonice i kuhinje nego su svoju upotrebu proširili i na ostale dijelove kućanstava, keramičke pločice su uvijek materijal koji gledamo kada tražimo ono pravo za svoju kupaonicu.

Opremanje kupaonice nam uvijek predstavlja veliki izazov, što zbog malog prostora koji treba zadovoljiti funkcionalne i estetske kriterije, ali i zbog potrage za kvalitetnim materijalom koji će taj prostor učiniti otpornim i dugotrajnim.

Pločice

 

Postoje mnoge moderne alternative poput epoxy smole, mramora i terazza, no svi ipak vole u svojim kupaonicama imati za zidne i podne obloge – keramiku. Keramika je najstariji umjetni materijal koji je izradio čovjek. Kroz povijest se mijenjala tehnologija njezine izrade, no, i danas je neizostavan materijal u izradi sanitarija. Zbog svoje temperaturne izdržljivosti, otpornosti na koroziju i na mehanička oštećenja, primjena keramike može se pronaći u raznim područjima. Kada pričamo o keramici u svijetu sanitarija, keramika danas ima raznih uzoraka, a pored uzorka mramora i betona, vrlo su tražene one s uzorkom drveta ili s patchwork motivima.

petrokov kupaonske pločice podne zidne

 

Detalje u domu možemo mijenjati konstantno, ali ipak, neke stvari trebaju trajati dulje vrijeme. Jedna od tih stvari su keramičke pločice za koje se preporuča da uvijek birate kvalitetu ispred cijene, a vrhunska kvaliteta uvijek dolazi s vrhunskim dizajnom.

Ragno, jedan od povijesnih protagonista rasta i uspjeha talijanskih keramičkih pločica, sa industrijom širom svijeta, dizajnira i proizvodi podne i zidne pločice za vanjsku i unutarnju uporabu s posebnim osvrtom na zidne obloge za kupaonice. Ragno proizvodnja se odlikuje točnim i pouzdanim dizajnerskim rješenjima, jaki naglasak se daje na kvalitetu da proizvodi traju dugo vremena, te se proizvodi razvijaju u skladu sa trendovima na tržištu.
Proizvodni asortiman se sastoji od zidnih i podnih pločica od kamenog porculana, keramike te staklenih mozaik pločica. To je vrlo opsežna serija proizvoda koja komunicira sa svijetom dizajna i arhitekture ponudom modularnih i fleksibilnih rješenja za unutarnje i vanjske površine.

ragno pločice

Zbog svojih dobrih svojstava i jednostavnog održavanja, keramika je uvijek među prvim izborima materijala za uređenje doma, a svakako planira to i ostati.

 

U sklopu projekta “30 godina Petrokova”, Ragno keramičke pločice moći ćete pronaći u ponudi Petrokova po promotivnim cijenama.