Radijatori novog doba – estetika i funkcionalnost u jednom – Petrokov
Službeno otvorenje poslovnice Zagreb Zapad
17.10.2020.
petrokov kupaonske pločice podne zidne
Keramika – siguran izbor za Vašu kupaonicu
23.10.2020.
Službeno otvorenje poslovnice Zagreb Zapad
17.10.2020.
petrokov kupaonske pločice podne zidne
Keramika – siguran izbor za Vašu kupaonicu
23.10.2020.
kupaonski radijatori petrokov

Zamislite da Vam netko dođe u goste i pohvali novi dodatak na Vašem zidu? Obično to bude nekakva slika ili skulptura, ali zamislite si da je taj dodatak na zidu radijator. Sigurno je teško zamisliti si takvo nešto s obzirom da svi u glavi imamo istu sliku radijatora – obični, bijeli, neugledni. Iako funkcionalni, uvijek se trudimo sakriti ih.

Možemo Vam reći da to više ne mora biti tako! Dizajnerski radijatori zasigurno će biti dodatak u Vašem domu koji ćete s ponosom isticati i nećete ni pomišljati kako ga sakriti.

kupaonski radijatori petrokov

Iako su već dugo na tržištu, interes za njih je bio slab, ali sigurni smo da će uskoro pronaći svoje mjesto u što više domova. Dizajnerski radijatori dolaze u raznim oblicima, a svaki od njih će se bolje uklopiti od drugoga u Vašem domu.

kupaonski radijatori petrokov

Dekorativni/dizajnerski radijator vizualno će podići vaš prostor i učiniti ga atraktivnijim, a osim te uloge prednosti ovih radijatora su visoka kvaliteta i funkcionalnost, energetska učinkovitost i ekološka prihvatljivost. Nije li divno imati funkcionalan predmet u svom domu koji nalikuje dekoru, nadoknađuje praznine u prostoru i ostavlja upečatljiv detalj. Osim topline i ugode, zasigurno će plijeniti pažnju svojim neobičnim oblicima.

kupaonski radijatori petrokov

Radijatori su nekoć bili samo sredstvo grijanja. Danas su postali dekorativni integrirani sadržaj.

U današnjici, radijatori ispunjavaju više od same funkcije grijanja, postali su dio dekoracije stana. Kako bi postigli harmoniju između funkcionalnosti i estetike, proizvođači radijatori često angažiraju poznate dizajnere prilikom kreiranja novih modela.  Radijatori Irsap, svojim posebno dizajniranim oblicima, uveličat će Vaš prostor. Toplina kojom doslovno zrače, sada se može gledati i u prenesenom značenju. Ljepota, elegancija, stil, a ujedno vrhunska kvaliteta.
Pogodni za dekoriranje i grijanje dnevnih boravaka, spavaćih soba, kuhinja, kupaonica, radnih soba, ureda… Saznajte više o Irsap radijatorima.

 

U sklopu projekta “30 godina Petrokova”, IRSAP radijatore moći ćete pronaći u ponudi Petrokova po promotivnim cijenama.

 

kupaonski radijatori