Novi premium model u kolekciji Bergen klima uređaja – Petrokov
Službeno otvorenje poslovnice Zadar
09.07.2021.
Zagrijte svoj životni prostor uz Remeha kondenzacijske bojlere
17.09.2021.
Službeno otvorenje poslovnice Zadar
09.07.2021.
Zagrijte svoj životni prostor uz Remeha kondenzacijske bojlere
17.09.2021.

Na samu pomisao o klima uređajima, u glavi uvijek imamo sliku velikih, nepodnošljivih ljetnih vrućina. Nekada je tako bilo, ali u današnje vrijeme, klima uređaji nisu više tu samo kako bi poslužili u svrhu hlađenja. Razvojem novih tehnologija i napretkom, klima uređaji su također dobili nove funkcije i mogućnosti koje prelaze klasičnu funkciju rashlađivanja životnog prostora.

 

 

Bergen Kron Premium Black Inverter

Imajući to na umu, Bergen je razvio novi model pod nazivom Kron Premium. Bergen Kron Premium Inverter su najučinkovitiji uređaji A+++ klase i predstavljaju spoj tehnologije i čistog prirodnog zraka. Visokokvalitetne i izdržljive komponente omogućavaju učinkovitu upotrebu energije i osiguravaju pouzdan rad, dok visoki postotak sterilizacije osigurava zdraviji zrak za korisnike, Inovativni dizajn omogućava izuzetno tihi rad i povećan protok zraka pružajući maksimalnu udobnost. Spoj modernog dizajna, suvremenih funkcija čine ovaj uređaj jedinstvenim i idealnim za svaki prostor i po mjeri korisnika.

 

Učinkovitost u borbi protiv Covid-19 virusa

U tvrtki Bergen su prilikom stvaranja novog modela zasigurno bili vođeni trenutnom situacijom i mislili na “novo normalno” što je dovelo do ugradnje UVC generatora koji se pokazao kao učinkovit u borbi protiv Covid-19 virusa i dezinfekciji zatvorenog prostora, pa uz ovaj model možete biti sigurni u svom domu od bilo kakvih prijetnji novog virusa. Kako bi potvrdio svoju učinkovitost, UVC generator je dobio i Texcell-ov certifikat.

Uz UVC generator, nano aqua ionizator će pročistiti zrak od raznih virusa, bakterija i alergena, a 3M filter će ukloniti zagađivače u zraku poput PM2.5 te ostale čestice. Kako bi imali osjećaj prirodnog strujanja zraka u prostoriji, za to se brine 3D distribucija zraka.

Eco senzor

U potpunosti prilagođava rad potrebama korisnika osiguravajući potpunu udobnost. Ovisno o podešenim parametrima, uređaj usmjerava ili ne usmjerava zrak direktno prema korisniku i po potrebi uključuje režim spavanja (sleep mode).

 

Na službenoj stranici možete pronaći sva prodajna mjesta, zatražiti ponudu te potražiti službene montažere i servisere Bergen uređaja.

 

Posjetite Bergen Internet stranicu na: