Zagrijte svoj životni prostor uz Remeha kondenzacijske bojlere – Petrokov
Novi premium model u kolekciji Bergen klima uređaja
07.09.2021.
Dizalice topline kao novo iskustvo udobnosti topline doma
22.09.2021.
Novi premium model u kolekciji Bergen klima uređaja
07.09.2021.
Dizalice topline kao novo iskustvo udobnosti topline doma
22.09.2021.

Iako još uvijek nismo počeli s grijanje, vrijeme nam pokazuje da je sezona grijanja sve bliže i da je krajnje vrijeme da se počnemo pripremati na nju. Za sezonu grijanja uvijek je dobro pripremiti se na vrijeme, a jedan od načina na koji možete grijati vlastiti dom su upravo kondenzacijski bojleri.

 

Remeha kondenzacijski bojleri

Većina bojlera na tržištu trenutno su kondenzacijski bojleri. Kondenzacijski bojler radi prema principu kondenzacijske tehnike, gdje se toplina prisutna u dimnim plinovima ponovno iskorištava za zagrijavanje vode. Stoga je učinkovitost kondenzacijskih bojlera veća od tradicionalnih bojlera. Na ideji uštede energije i novca, nastali su razni izumi i metode, a jedan od njih je i kondenzacijski bojler. Prvi kondenzacijski bojler nastao je još 1981. godine u istraživačkim centrima tvrtke „Remeha“ u Nizozemskoj.

 

remeha kondenzacijski bojler

 

Zašto Remeha?

Tvrtka Remeha je 1981. godine proizvela prvi plinski kotao kondenzacijskog koncepta što joj je osiguralo veliko iskustvo, znanje i poziciju lidera od preko 30 godina u tehnologiji kondenzacijskih kotlova. Već 80 godina uspješno posluje i razvija inovativne i energetski efikasne proizvode za stambene i poslovne objekte. Naš asortiman proizvoda sastoji se od zidnih i podnih plinskih kotlova, solarnih sistema i kogeneracije.

Danas je Remeha 100%-tni vlasnik grupacije BDR Thermea koju čine De Dietrich Termique (osnovana 1684. u Francuskoj) i Baxi group (osnovana 1866. u Engleskoj). BDR Thermea je vodeći svjetski proizvođač i distributer inovativnih sistema, posluje u preko 70 zemalja svijeta, uključuje preko 20 različitih brendova iz područja grijanja te broji preko 6000 zaposlenih.

Misija Remehe je izgradnja tvrtke za ogrjevnu tehniku svjetskih razmjera sa pozicijom lidera na ciljanim tržištima, pružajući podršku korisnicima širokom lepezom inovativnih proizvoda i usluga. S jakim fokusom na istraživanje i razvoj (7% od ukupnog godišnjeg prihoda se ulaže u istraživanja), Remeha želi omogućiti inovativne proizvode svojim klijentima te udovoljiti korisnicima različitih potreba diljem svijeta. Proizvodni procesi i tehnologija izrade su usklađeni sa ISO 9001.

kotlovi grijanje topla voda bojleri petrokov

 

Remeha modeli u ponudi Petrokova

Malih dimenzija, velikih snaga! – Remeha Tzerra ACE

Remeha Tzerra ACE je kompaktan, pristupačan, energetski učinkovit kondenzacijski bojler dostupan u više snaga. Tzerra ACE je iznad svega mali i lagani bojler, sastavljen od samo pet modula gdje su sve važne komponente u velikoj mjeri integrirane. Tzerra ACE je pouzdan bojler koji nudi lako i pouzdano održavanje.

 

remeha TZERRA ACE

Najpouzdaniji kotao ikada! – Remeha Calenta Ace

Remeha Calenta ACE: moderan, novo razvijeni plinski kondenzacijski bojler u kombi i solo izvedbi. Pouzdanost i performanse idu ruku pod ruku i s Calenta ACE SOLO kotlom koji u kombinaciji s vanjskim bojlerom također može osigurati veliku količinu tople vode. Uređaj je fleksibilan za različite aplikacije instaliranja te jednostavan za instalaciju i održavanje. Plinski kondenzacijski bojleri visoke učinkovitosti i najnovije tehnologije za grijanje prostorija i zagrijavanje potrošne tople vode.

remeha calenta ace

 

Izobilje kapaciteta za sve Vaše potrebe! – Remeha Quinta Ace

Kompaktni bojler visoke učinkovitosti Remeha Quinta ACE 45, 65, 90, 115 Premium Line i Quinta ACE 90, 115 Basic Line Bez obzira na snagu vrlo malih su dimenzija : 75 cm visina, 50 cm širine i 50 cm dubine. U kombinaciji sa programskom regulacijom iSense i vanjskim senzorom osigurava dodatnu učinkovitost pri radu bojlera. Naš svjetski poznati izmjenjivač topline od lijevanog aluminija je srce bojlera Quinta ACE.

remeha quinta ace

Sada je pravo vrijeme za kupnju

Nemojte dugo čekati jer sezona grijanja je sve bliže. U poslovnicama Petrokova pronađite model koji vam odgovara ili saznajte sve što vas zanima iz prve ruke. Uz svaki kupljeni Remeha Tzerra ACE kondenzacijski bojler na poklon dobivate iSense termostat.

Remeha iSense je programski regulator sa modulacijskom kontrolom rada uređaja ovisno o vanjskoj temperaturi ili temperaturi u prostoru. Regulacija iSense Vam pruža vremensku i temperaturnu kontrolu sustava grijanja za svaki dan u tjednu.

Ponuda vrijedi do kraja prosinca 2021. godine.