Uponor – Nisko temperaturne distribucijske mreže
07.10.2024.
Armal – slavine u svim Petrokov poslovnicama
16.10.2024.
Uponor – Nisko temperaturne distribucijske mreže
07.10.2024.
Armal – slavine u svim Petrokov poslovnicama
16.10.2024.

Ostvarite veće uštede energije uz Grundfos MIXIT – rješenje za grijanje, hlađenje i ventilaciju

Tražite način da smanjite potrošnju energije u vašoj zgradi i pritom poboljšate rad termotehničkog sustava? Rješenje je jednostavnije nego što mislite! Uz Grundfos MIXIT, možete optimizirati rad vašeg sustava grijanja, hlađenja, ventilacije i klimatizacije, a pritom ostvariti značajne uštede energije.

Potpuna kontrola rada sustava uz Grundfos MIXIT

Grundfos MIXIT pruža sveobuhvatno rješenje za kontrolu i nadzor vašeg HVAC sustava. Kada ga spojite na Grundfos BuildingConnect ili integrirate s vašim sustavom upravljanja zgradom (BMS), dobivate pristup detaljnoj analizi svih ključnih parametara rada u stvarnom vremenu. Pratite podatke o temperaturi, protoku, ΔT i drugim važnim varijablama, što vam omogućuje jednostavnu optimizaciju sustava, gdje god se nalazili.

Aplikacija Grundfos GO olakšava vam pristup svim tim podacima na vašem pametnom telefonu ili tabletu, tako da možete upravljati sustavom i donositi informirane odluke s lakoćom, bilo da ste u uredu ili na terenu.

4772-6195600316176-grundfos_vizual

Ušteda energije od prvog dana

Pravilno puštanje u rad termotehničkog sustava ključno je za postizanje maksimalne učinkovitosti. Uz ispravno konfiguriran sustav, uštede energije mogu iznositi do 25%. No, mi znamo da možete i više! Korištenjem Grundfos MIXIT rješenja, u kombinaciji s aplikacijama Grundfos BuildingConnect i Grundfos GO, vaša potrošnja energije može se smanjiti za dodatnih 10-15%. To znači manji računi, veća učinkovitost i manji utjecaj na okoliš.

Više od 100 radnih podataka za preciznu optimizaciju

Zamislite da imate pristup više od 100 radnih značajki vašeg sustava grijanja, hlađenja i ventilacije. S Grundfos MIXIT to postaje stvarnost. Možete pratiti svaki aspekt rada vašeg sustava, od temperature i protoka, do razlike u temperaturi (ΔT). Ti podaci vam pomažu da točno identificirate gdje postoji prostor za optimizaciju, što vam omogućuje postizanje maksimalne učinkovitosti uz minimalnu potrošnju energije.

Osigurajte veću učinkovitost uz Grundfos MIXIT

Ako želite pametno upravljati vašim termotehničkim sustavom i ostvariti značajne uštede na energiji, Grundfos MIXIT je rješenje koje tražite. Uz jednostavnu instalaciju, cjelovitu analizu podataka i daljinski nadzor, možete biti sigurni da vaš sustav radi optimalno, a vaši računi su manji.

Započnite svoju uštedu već danas! Saznajte više o Grundfos rješenjima na LINKU

Nadogradnje za MIXIT

MIXIT dolazi s više značajki. Neke su ugrađene kao dio osnovne ponude, a druge su dostupne kao nadogradnje koje se mogu samostalno instalirati. Tablica daje pregled značajki i onoga što je uključeno u različite nadogradnje.

Alat za dimenzioniranje

Koristite alat za dimenzioniranje i odaberite pravi MIXIT za instalaciju petlje za miješanje na jednostavan i intuitivan način.

Nova razina energetske učinkovitosti hidrauličkih petlji za miješanje

MIXIT vam sada daje mogućnost korištenja nove funkcije zadane vrijednosti temperature izvora topline za preciznu kontrolu raspona temperature prema zahtjevima hidrauličke petlje za miješanje, osiguravajući optimalnu izvedbu u aplikacijama grijanja i hlađenja s jednom ili više MIXIT jedinica.

Raspitajte se više o MIXIT sustavima u najbližoj Petrokov poslovnici.