Tijekom obljetnice Petrokovih 30 godina poslovanja
potražite proizvode na popustima!


PRONAĐITE PROIZVODE U B2B SHOPURothenberger Petrokov

Dobrodošli u Rothenberger svijet

Rothenberger već više od 60 godina razvija, proizvodi i prodaje alate, strojeve i opremu za uporabu u vodovodnim, HVAC i kanalizacijskim sustavima i sektorima.
Kao preferirani partner profesionalnih korisnika, Rothenberger nudi cjelovita rješenja za ugradnju cijevi i pripadajuće radove na servisu i održavanju. S više od 6.000 proizvoda tvrtke Rothenberger, nudimo najopsežniju liniju modernih cijevnih alata i strojeva na svijetu, kao i ekološku tehnologiju.
Naša stalna posvećenost istraživanju i dizajnu omogućuje tvrtki Rothenberger proizvodnju svjetski poznatih alata i strojeva. Koristeći naprednu i sofisticiranu tehnologiju, razvijamo i proizvodimo sveobuhvatan portfelj koji se sastoji od preko 6.000 visokokvalitetnih proizvoda.

Osnovan 1949. godine kao trgovačko poduzeće, Rothenberger je jedan od vodećih svjetskih proizvođača alata za cijevi.

Danas je tvrtka međunarodno zastupljena s podružnicama u 32 zemlje i mrežom prodajnih partnera. Njemačke tvrtke iz grupe sa sjedištem u Kelkheimu pripadaju Rothenberger AG.

Više od 70 godina Rothenberger je jedan od vodećih proizvođača inovativnih, tehnološki sofisticiranih alata i strojeva za cijevi u sanitarnim uređajima, grijanju, klimatizaciji, hlađenju, plinu i tehnologiji zaštite okoliša.

Proizvodi

Instalacije

Naši alati i strojevi olakšavaju ugradnju plina i vode. Od velikih vodovodnih instalacija i instalacija cijevi do svakodnevnih vodovodnih zadataka poput rezanja, savijanja ili navoja - mi imamo pravo rješenje za vas.

Rothenberger nudi niz alata, opreme i strojeva koji će zadovoljiti vaše potrebe. Od isplativih ručno upravljanih alata do snažnih električnih strojeva ili strojeva na baterije, cilj nam je pomoći vam da radite učinkovitije - uštedjeti ćete vrijeme i novac korištenjem najboljih alata na poslu.

Servis i održavanje

Servisiranje i održavanje cijevnih sustava presudno je kako bi se osiguralo da cijevi budu funkcionalne i sigurne, posebno kada se primjerice radi s zalihama pitke vode. Bez takvih mjera to može dovesti do potencijalnog onečišćenja koje ima štetne učinke.

Rothenbergernudi inženjerima za servis i održavanje vodeću industrijsku opremu za ispitivanje i otkrivanje curenja, visokokvalitetne kamere za inspekciju cijevi, opremu za čišćenje i ispiranje cijevi, i mnogo više.

Klima uređaji i hlađenje

Rothenberger instalaterima nudi sveobuhvatan raspon opreme za održavanje i otkrivanje propuštanja, kao i popravak rashladnih sustava, razgradnju i odlaganje rashladnih i klimatizacijskih sustava i dizalica topline.

Od split sustava do hladnjača u supermarketima ili industrijskog rashladnog sektora - osiguravamo da ste opremljeni svim potrebnim alatima. To se odnosi na instalaciju i održavanje modularnih sustava, kompaktnih sustava i rashladnih krugova.

Alati za opću upotrebu

Rothenberger nudi širok raspon alata za opću upotrebu - od standardnih kliješta za crpke za vodu i rezača cijevi do industrijskih ključeva za cijevi veličine 60". S portfeljem od preko 6 000 visokokvalitetnih proizvoda možemo podržati i pojednostaviti rad profesionalnih instalatera, tako da se najbolji rezultati mogu postići u najbržem vremenskom okviru.

Dostupan je niz alata za rezanje cijevi i za plastične i za metalne/bakrene cijevi, uključujući rezače za bakrene cijevi, plastične rezače, škare za cijevi, pile i još mnogo toga... Sve s ciljem da rad instalatera učini profesionalnim i učinkovitim.