Tuš kabine – ultimativni trend - staklo - Petrokov

Tuš kabine – ultimativni trend – staklo

Bonitetna ocjena A+ 2019
Bonitetna Ocjena A+ za 2019.
12.11.2019.
osijek otvorenje
Otvorenje salona keramike i sanitarija Poslovnica Osijek, Studeni 2019
18.11.2019.
aquaestil petrokov tuš kabine

Tuš kabine – današnji ultimativni trend – staklo

 

Današnje najbolje tuš kabine odmaknule su se svojom jednostavnošću, čistoćom dizajna i uznapredovalom tehnologijom izrade.

 

Staklene tuš kabine danas su ultimativni trend, u čijoj izradi se za zaštitu stakla od nakupljanja vodenog kamenca koriste premazi na bazi nano tehnologije.

Debljina stakla kreće se između 6 i 8 mm čime i dalje održava lakoću, ali zadržava čvrstoću i dugotrajnost.

 


 

Tuš paravani – bez okvira i vrata. Klasične tuš kade obrubljene su sada već zastarjelim okvirima. Kako bi dosegli profinjeni izgled, uklonjene su sve vizualne opstrukcije, a čistoća dizajna staklenih ploha daje Vašem prostoru za tuširanje besprijekornu kohenzivnu estetiku.

ideal standard tuš kabine petrokov
Ideal Standard

Klizna vrata – u prošlosti su se koristile matirane površine pleksiglasa kako bi se u tuš kabini zadržala privatnost. Na stranu praktičnost, modni trendovi slijede staklenu prozirnost koja propušta svjetlo te kupaonica poprima svijetliji i prostraniji izgled.

tuš kabina glass petrokov
Glass 1989


Prostranstvo – davno su tuš kabine napustile skučeni ograničeni prostor te zauzele dominantnu poziciju u Vašoj kupaonici. Moderne tuš konzole sa širokim tuš glavama, gdje tuširanje postaje užitak poput „plesa na kiši“, a svako jutarnje tuširanje, neizostavan SPA užitak.

aquaestil petrokov tuš kabine
Aquaestil

Kontrast – Izražajan kontrast jakih linija. S jedne strane kristalno čisto kaljeno staklo, a sa druge strane naglašeni profili tonirani crnom bojom. Uz svijetle pločice mramornog uzorka, Vaša tuš kabina zasjat će luksuzom i prepoznatljivim stilom koji prati moderni koncept uređenja.

aquaestil petrokov tuš kabine
Aquaestil