Viega Petrokov

Svakoga dana iznova nastojimo nadmašiti sami sebe. To činimo stupanjem u dijalog sa svojim kupcima i razvojem još boljih proizvoda, ali i servisnih usluga kao i vođenjem našeg poduzeća u budućnost, a da pritom ne izgubimo iz vida vlastitu prošlost.

Posebno nam je važno svojim kupcima pružati najbolju moguću potporu u njihovu svakodnevnom radu. Uzajamno usklađujemo materijale, tehniku i komfor, rezerviramo vrijeme za osiguranje kvalitete i ulažemo u istraživanje i razvoj. Rezultat toga je savršeno usklađeni sustav od više od 17.000 artikala, kojima se može pristupiti na brz i pouzdan način. Osim toga, vodimo računa i o svojoj odgovornosti kao lidera na svjetskom tržištu i dijelimo svoje znanje sa svojim kupcima na cijelom svijetu.

Viega Press sustavi
Lemljenje znači: rezanje na prikladnu duljinu, uklanjanje srha, kalibriranje, čišćenje, nanošenje lema, zagrijavanje lemljenjenog spoja, lemljenje, hlađenje, čekanje, uklanjanje ostataka lema, ispiranje i ispitivanje tlakom. Zavarivanje nije puno drugačije, za razliku od Viega tehnike izvođenja hladnih press spojeva. To znači da možete začas spojiti cijevi, čime radovi lemljenja i zavarivanja koji trate vrijeme odlaze u prošlost.

Viega tehnika izvođenja hladnih press spojeva

 • je brža nego lemljenje ili zavarivanje, tako da je moguće ispuniti zahtjevnije terminske planove i izvršiti više narudžbi.
 • je optimalno zaštićena od oštećenja zahvaljujući cilindričnom vođenju cijevi.
 • svojim tehničkim rješenjem SC-Contur jamči da spojevi koji slučajno nisu sprešani postanu vidljivi tijekom provjere nepropusnosti
 • ne zahtjeva nikakve protupožarne pripreme
viega-megapress-petrokov


Viega Profipress

JEDAN SUSTAV PRESS SPOJNICA, BEZBROJ MOGUĆNOSTI

Profipress je milijun puta prokušan sustav spajanja bakrenih cijevi koji se može koristiti u gotovo svim područjima primjene. Skupa sa Viega sustavima Profipress G i Profipress S on nudi asortiman od preko 800 artikala i time je jedan od najspecijaliziranijih sustava na području tehnike cjevovodnih instalacija. Maksimalna kvaliteta "Made in Germany" pritom se odnosi na svaki detalj - od cilindričnog vođenja cijevi pa sve do brtvenog elementa vrhunske kvalitete.
 • Širok asortiman sa specijalnim komponentama za sve vrste instalacija
 • Prikladnost za instalacije pitke vode i grijanja kao i za ostale primjene u zgradama pa čak i u brodovima
 • Sustav od bakra i bronce za vrhunsku kvalitetu, postojan oblik i dug vijek trajanja
 • Obuhvaća sve promjere od 12 do 108 mm skupa s međuveličinom 67 mm
 • Sve press spojnice imaju tehničko rješenje SC_Contur
 • Sve press spojnice sadrže visokovrijedne EPDM brtvene elemente


Viega Sanpress Inox

SUSTAV OD PLEMENITOG ČELIKA ZA INSTALACIJE PITKE VODE VRHUNSKE KVALITETE

Sanpress Inox je pouzdan sustav od visokovrijednih materijala. Materijali za cijevi 1.4521 i 1.4401 se kod sustava Sanpress Inox kombiniraju s press spojnicama od plemenitog čelika. Tako nastaje sustav koji ispunjava najstrožje kriterije po pitanju instalacija pitke vode.
 • Može se koristiti za sve instalacije pitke vode
 • U potpunosti najbolja kvaliteta materijala uz kombinaciju spojnica od plemenitog čelika sa cijevima od plemenitog čelika 1.4521 i 1.4401
 • Može se naručiti za promjere cjevovovda od 15 do 108 mm
 • Sve press spojnice imaju rješenje SC-Contur
 • Visokovrijedni, dugotrajni EPDM brtveni element

Viega tehnike odvodnje
tuš-kanalica-viega-petrokov
TUŠ KANALICA PO MJERI

Zahtjevni dizajn i kvalitetni materijali u modernim kupaonicama već dugo nisu nikakva osobitost - u današnje se vrijeme i kupaonica projektira i oblikuje skoro jednako pomno kao i dnevni boravak. Pored vizualnog dojma i kvaliteta igra veliku ulogu u težnji ka individualnosti. Sve se to vrlo jednostavno može ostvariti uz pomoć Viega tuš kanalica Advantix Vario i zidnih odvoda.

SKRAĆIVANJE PRECIZNO U MILIMETAR UZ BEZGRANIČNU FLEKSIBILNOST

Viega Advantix Vario zidni odvod nudi različite varijante polaganja za sve moguće ugradbene situacije. Visina elemenata se jednostavno može prilagoditi okolnostima. tako Advantix Vario modeli pružaju najveću moguću fleksibilnost prilikom ugradnje i maksimalnu individualnost prilikom oblikovanja.
viega-odvodnja-zidna-petrokov

viega-odvod-kade-petrokov
TEHNIKA ODVODNJE KADA I PUNJENJA S RUBA KADE

Viega odvodi i preljevi za kade pouzdana su stvar: visoki učinci odvoda i preljeva djeluju impresivno u kombinaciji s malim ugradbenim visinama i jednostavnom montažom. Izvrsne Visign garniture za opremanje postavljaju nova mjerila u modernim kupaonicama. Optimiranu funkcijsku jedinicu serija Multiplex, Rotaplex, Simplex jednostavno je instalirati i može se montirati u kadama čije su debljine stijenki do 10 mm.

KOMPLETNI ODVODI ZA TUŠ KADE

Za svaku kadu - bilo da je visoka ili ravna - Viega nudi odgovarajući odvod. Odvodi tuša iznenađuju svojim kreativnim dizajnom i osvajaju površinama koje je jednostavno održavati.
viega-odvod-za-zus-kade

viega-odvod–za-umivaonike
KOMPLETNI ODVODI ZA UMIVAONIKE

Bez obzira da li se radio o lijepo oblikovanim sifonima serije Eleganta, promišljenim ispusnim ventilima Visign ili sifonima za umivaonike i perilice rublja - po pitanju upečatljivosti dizajna nesumnjivo imaju potencijal za privlačenje pogleda. Ipak, kao i uvijek kod tvrtke Viega, čak i klasične namjenske armature ne odlikuju se samo uspješno usklađenim linijama, nego i svojim istaknutim tehničkim svojstvima.

Viega Prevista Dry
Viega predzidni instalacijski sustav za noseću konstrukciju izrađenu na mjestu ugradnje u objektnoj gradnji ili kod pojedinačne montaže, s elementima sanitarnih objekata spremnim za ugradnju.

Prevista Dry

viega-prevista-dry-30-godina-petrokov
 • Robusna elektrostatski lakirana čelična konstrukcija okvira
 • Učvršćenje u metalnim i drvenim nosećim konstrukcijama, izravno na zid s dvije točke učvršćenja ili pomoću montažnih šina
 • Ugradbena dubina koju je moguće kontinuirano namještati
 • Stope koje odgovaraju C profilima 50 mm i 75 mm
 • Zvučno izolirani sklopovi za prihvat svih Viega zidnih pločica
 • Elementi se mogu integrirati u Prevista Dry Plus sustav šina